Solgar Liquid Vitamin E 59,2 ml fra naturpoteket.dk
Solgar Liquid Vitamin E 59,2 ml fra naturpoteket.dk
Solgar Liquid Vitamin E 59,2 ml fra naturpoteket.dk
Solgar Liquid Vitamin E 59,2 ml fra naturpoteket.dk

Solgar Liquid Vitamin E 59,2 ml (flydende m pipette)

25921
160,00 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud.

Mængde: 59,2 ml

Daglig dosis:  0,5 ml pr dag.

Solgar Liquid Vitamin E er et essentielt næringsstof samt antioxidant. Det styrker vores immun system samt beskytter kroppen mod oxidativ stress, der forårsages af de frie radikaler.

Egnet for veganere.


Solgar Liquid Vitamin E er et vigtigt, fedtopløseligt næringsstof, som kan hjælpe med at beskytte vores krop mod skader fra frie radikaler.

Vitamin E har en væsentlig rolle i den cellulære respiration af alle kroppens muskler - især hjertet og knoglerne. Vitaminet gør det muligt for disse muskler og deres nerver at fungere med mindre ilt og derefter øger disse musklers udholdenhed og styrke. Det bidrager også med udvidelse af blodkarrene, der giver en bedre gennemstrømning af blodet til hjertet. Vitamin E er også med til at hjælpe med at bringe næring til cellerne og til at styrke de kapillære vægge.

Ingredienser:

Vitamin E, tidselolie, vegetabilsk softgel (modifierad majsstivelse E1422, vegetabilsk glycerol, carragenan),

Surhedsregulerende middel (dinatriumfosfat)

Tocoferoler, sojalecithin

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.