Diverse Helseprodukter

Hovedkategori. Søg videre i kataloget i venstre side eller gå på opdagelse her blandt over 400 produkter.

Diverse Helseprodukter 458 varer

Underkategorier

 • Fiskeolie og andre...

  Nu kan du købe fiskeolie og andre sunde olier online hos NaturPoteket. Vælg blandt andet mellem fiskeolie fra mærker som Pharma Nord, Nordic Naturals, Din Sundhed, Biosym m. fl.

 • Sport & protein

  Nu kan du købe protein og forskellige produkter til sportsudøvere online hos NaturPoteket. Protein er særligt velegnet til elitesportsudøvere og andre der dyrker hård idræt og muskelarbejde. Vælg blandt andet protein fra mærker som Solaray, Pukka, og Natur Drogeriet. 

 • Superfoods

  Nu kan du købe Superfoods online hos NaturPoteket. Vælg Superfoods fra mærker som Pukka, Natur Drogeriet, Din sundhed og Solaray. Vi arbejder løbende på at få vores Superfoods lagt op på webshoppen, så hvis du ikke finder den Superfoods, du søger, så kontakt os gerne på telefon eller kig ind i butikken på Christianshavn, hvor vi har vores Superfoods stående.

 • Antioxidanter

  Nu kan du købe antioxidanter online hos NaturPoteket. Vælg mellem antioxidanter fra kvalitetsbevidste mærker som Pukka, Mezina, Din Sundhed, Pharma Nord og NDS m.fl

 • Teknisk vare

  Nu kan du købe tekniske varer online hos NaturPoteket. Med teknisk vare menes der produkter, du kan bruge, når du fremstiller din egen hjemmelavede kosmetik og mad. Vælg tekniske varer fra mærker som Naturdrogeriet og Urtegaarden m.fl. Da vores webshop opdateres løbende har vi endnu ikke fået lagt alle varer på, så hvis du ikke finder det, du søger, så kontakt os gerne på tlf, så har vi det sikkert i butikken på Christianshavn.

 • Naturlægemidler

  Naturlægemidler er en særlig kategori, der gør det muligt at angive særligt bestemte anprisninger i markedføringen modsat andre kosttilskud. Til gengæld skal naturlægemidler  "efterligne" almindelige lægemidler,  f. eks. med indlægseddel og oplysninger om bivirkninger, der somme tider kan virke absurde da der er tale om ufarlige plantemidler i modsætning til almindelige lægemidler.

 • Bedre Søvn

  Her på siden finder du præparater med fokus på en bedre søvn. Du vil kunne finde plantepræparater, homeopatiske midler og aromaterapier, der kan hjælpe dig til en bedre søvn. 

 • Hår, hud og negle

  Produkter til pleje af hår, hud og negle. Produkterne indeholder typisk letoptagelig kisel eller silicium og silica som stort set er det samme mineral. Endvidere er der b vitaminer, som der også er brug for, hvis man ønsker at bedre udseendet for hår, hud og negle.

Viser 1 - 100 af 458
Viser 1 - 100 af 458

Nyhedsbrev

Din informationskilde til naturens mirakler