List of products by brand Solgar

Solgar har produceret kvalitets produkter inden for vitaminer mineraler og urter produceret siden 1947.

Vores historie


Med egen produktion, distribution og laboratoriefaciliteter, sikrer Solgar kvalitet fra start til slut. Vi fremstiller vores produkter i små partier for at opretholde renhed, og alle produkter gennemgår en streng kontrol.

Egen produktion


Solgar har produceret kvalitetskosttilskud siden 1947, og har således sat mange standarder for branchen.

Solgar har sit eget interne laboratorium i USA. Laboratoriet ledes af højtuddannede eksperter, og er Solgars øverste myndighed for at tillade produkter at bære Solgar etiketten.Vi tager ikke kun én prøve. Vi tager mange.

Solgars kosttilskud gennemgår en meget streng kvalitetskontrol, og Solgar evaluerer produkterne på alle stadier, fra råvare til færdigt produkt.

Eget forskningscenter


Med egen produktion, distribution- og laboratoriefaciliteter, sikrer Solgar kvalitet fra start til slut.

Alle materialer, der kommer ind i vores laboratorium, er underlagt streng kontrol for at sikre, at de er af den højeste kvalitet. Vi udfører omfattende kontrol i alle faser i fremstillingen- fra råvare til færdigt produkt. Vores interne laboratorium sikrer, at hvert produkt som forlader Solgar, opfylder vores Gold Standard™ for kvalitet.

Less
Hår, Hud og Negle

Biotin 5000 mcg, Solgar

Solgar
28818
148,00 kr.
Kosttilskud. Markedets stærkeste Biotin Mængde: 50 kapsler. Indhold Biotin 5 mg. Biotin i kapsler som bidrager til:• vedligeholdelse af hud og hår.• nervesystemets normale funktion.• normalt energistofskifte.Egnet til veganere. Daglig dosis: Voksne:1 kapsel Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning Indhold1...
Kosttilskud

Solgar Baldrian rod

Solgar
6914
129,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 100 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Baldrian har været brugt til medicinsk brug i mere end 1.000 år. Den er kendt for sin beroligende virkning hvilket kan hjælpe med bland andet søvnproblemer. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar Biotin 1000ug

Solgar
25907
92,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Solgar Biotin 1000 µg er et vandopløseligt B7 vitamin som bidrager til flere forskellige af kroppens funktioner, heriblandt energistofskiftet. Vitaminet er nok mest kendt for dets skønhedsfunktioner for hud og hår. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar Boswellia Resin

Solgar
28817
234,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 60 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Solgar Boswellia Resin Extract er et kosttilskud med urteekstrakt af høj kvalitet og er kendt for at støtte sunde led. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar Calcium Magnesium Plus Zink

Solgar
6912
110,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 100 tabletter. Daglig dosis: 1-3 tabletter. Calcium Magnesium tilskud med zink til support af sunde knogler, tænder og muskler. Bidrager også til sund muskulær struktur og et normalt nervesystem. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar Folat (Metafolin) 400ug

Solgar
25908
124,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 tabletter. Daglig dosis: 1 tablet. Folat er et B-vitamin som er nødvendigt for cellernes velvære. Det spiller en stor rolle i i produktionen af røde blodlegemer og kroppens celledeling samt bidrager til et normalt energi niveau.  Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar L-Arginin 500mg

Solgar
11007
133,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Solgar L-Arginine indeholder 500 mg L-Arginin i vegetabilske kapsler. L-Arginin er en aminosyrer der bruges til at opbygge proteiner samt spiller en essentiel rolle i musklernes stofskifte. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar L-Glutamin 500mg

Solgar
11027
136,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Solgar L-Glutamin indeholder glutamin, der er et vigtigt brændstof til fordøjelse, immun- og hjerneceller. L-Glutamin kan mindske skader på cellerne og betændelse. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar L-Lysin aminosyre 500 mg

Solgar
22699
92,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Solgar L-Lysine 500 mg er en essentiel aminosyre, som findes i muskelvævet. Aminosyre er byggestenene til proteiner, og er nødvendige til forskellige funktioner i kroppen. Egnet for veganere.
160,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 59,2 ml Daglig dosis:  0,5 ml pr dag. Solgar Liquid Vitamin E er et essentielt næringsstof samt antioxidant. Det styrker vores immun system samt beskytter kroppen mod oxidativ stress, der forårsages af de frie radikaler. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar Magnesium med Vitamin B6

Solgar
25909
107,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 100 tabletter. Daglig dosis: 2 tabletter. Solgar Magnesium med B6 er en effektiv formular. Ved at inkludere vitamin B6, der hjælper til med hormonel balance. Kombinationen af magnesium samt B6 giver en bred anvendelse til det generelle velbefindende. Egnet for veganere.
239,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 90 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 3 kapsel. Solgar Vegetarian Multiple er specielt udviklet til veganere og vegetarer. Kosttilskuddet indeholder alle de vigtigste vitaminer og mineraler, alle i let optagelige former.
Kosttilskud

Solgar Oceanic Silica 25 mg

Solgar
25912
114,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1-2 kapsel. Silicium er en særligt væsentlig element for væv i kroppen, som har brug for en ekstra stærk struktur - for eksempel i knogler, hud, hår og negle. Egnet for veganere.
Kosttilskud

Solgar Ultimate bone support

Solgar
6894
285,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 120 tabletter. Daglig dosis: 2 tabletter. Solgar Ultimate Bone Support er et kosttilskud i en letopløselig tabletform. Der både indeholder calcium, magnesium, K2-vitamin, bor, mangan, zink, kobber og D-vitamin.
Kosttilskud

Solgar Vild Oregano Olie

Solgar
6892
208,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 60 softgel Daglig dosis: 1 softgel. Solgar Vild Oregano Olie Softgels med 175 mg “wild oregano” blanding, som svarer til 17,5 mg oregano olie som kommer i en let-optagelig softgel form. Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost....
Kosttilskud

Solgar Vitamin C 1000 mg

Solgar
28688
169,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 100 vegetabilske kaplser Daglig dosis: 1 kapsel. Solgars Vitamin C 1000 mg har en høj dosis C-vitamin. C-vitamin bidrager bl.a. til at vedligeholde immunsystemets normale funktion.Egnet for veganere. Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for...
174,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 90 tyggetabletter Daglig dosis: 1 tyggetablet. Tyggetablet med vitamin C som har en dejlig frisk smag af tranebær og hindbær. C-vitamin bidrager bl.a. til at vedligeholde immunsystemets normale funktion.Egnet for veganere. Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør...
Kosttilskud

Solgar Vitamin E 134 mg

Solgar
6911
134,00 kr.
Kosttilskud. Mængde: 50 vegetabilske softgel kapsler. Daglig dosis: 1 softgel kapsel. Solgar Natural Source Vitamin E 134 mg er et essentielt næringsstof samt antioxidant. Det styrker vores immun system samt beskytter kroppen mod oxidativ stress, der forårsages af de frie radikaler. Egnet for veganere.
Viser 1-18 af 18 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.