Ansigt Beauty Olie

Hudpleje ansigt Serie: Beauty oil Arya Laya Økologisk Jojobaolie Beskytter huden, bevarer fugt, reducerer rynker  Mængde: 30 ml. Anendelse: Som ansigtspleje: Efter rengøring masseres et par dråber i den let fugtige hud i ansigt, hals og dekolleté. Den rigtige dosis: 4-5 dråber bruges til tør hud, 2-3 dråber til normal hud og 1-3 dråber til fedtet eller...
Facial Oil Almond Soothing...
  • På tilbud!
  • -15%
Personlig Pleje

Facial Oil Almond Soothing Weleda

20677
157,25 kr. 185,00 kr.
Personlig Pleje Ansigtsolie Serie: Almond sensitive Delikat Ansigtsolie med 100 % naturlige ingredienser Mængde: 50 ml Opvarm nogle få dråber i dine håndflader, og massér dem blidt ind i huden, der stadig er fugtig efter rensning. Som øjenmakeupfjerner, brug nogle få dråber på en fugtig vatrondel.
268,00 kr.
Personlig Pleje Avivir 100 økologisk baobab olie beauty oil Mængde 50 ml Den rene AVIVIR Virgin Baobab Oil er en økologisk tørolie, som er solgul, har en fin nøddeagtig duft og blødgør huden mere end noget ande
359,00 kr.
En to-ugers, intens kur til hud der viser aldringstegn. En to-ugers, intens anti-age kur med en luksuriøs blanding af kraftfulde anti-ageing olier – inklusiv helte-ingrediensen bakuchiol, der er et plantebaseret, ikke-irriterende alternativ til A-vitamin.  
359,00 kr.
Ultra Hydrating Hyaluronic Acid+ Booster Treatment En to-ugers, intens fugtgivende, vand-gel serum-kur fuld af naturens fugt-magnet, hyaluronsyre, der fugter, udglatter og giver fylde til dehydreret hud.  
379,00 kr.
Et ultralet gel serum, der arbejder med hudens naturlige mikrobiom, for at skabe en sundere, glattere og mere ungdommelig hud. Dette moderne basis-trin i hudplejen opbygger hudens modstandskraft, balance og udstråling.  
379,00 kr.
Med en cocktail af kraftfulde antioxidanter beskytter dette letvægtsserum mod tegn på aldring og arbejder på en mere glødende hud.
Viser 1-8 af 8 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.