1. Indledning
Handelsbetingelserneer gældende for køb foretaget af forbruger på denne webshop, som ejes og drives af Natur Poteket, Torvegade 36 st, 1400 KBH K, , CVR-nr. 16705594, Tlf: 32572775 (herefter betegnet Natur Poteket eller vi). 

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt, inden du handler på webshoppen.

Du skal særligt være opmærksom på de tekster, som er anført med understreg i handelsbetingelserne.

2. Bestilling af varer
Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer løbende bestillinger, og du træffer os telefonisk på ovennævnte tlf. nr. i tidsrummet 09:30-17:30 mandag-fredag. 

Når du har afgivetdin ordre, modtager du en automatisk e-mail med en bekræftelse på ordren. Når din ordre er pakket og afsendt, modtager du via e-mail en faktura, som er vedhæfl. Leverings- og track- & trace-oplysninger Vil fremgå af den mail du får når pakken ligger klar til forsendelse.

Vi vil normalt sende med GLS eller Post Nord næste formiddag efter du har bestilt.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din faktura, kan du sende en mail til bestilling@naturpoteket.dk.

Du står selv til ansvar for, at de kundeoplysninger du indtaster, som led i et køb, er korrekte, idet oplysningerne ikke efterfølgende valideres eller kontroller

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på naturpoteket.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge, før et køb finder sted.

3. Priser og betaling
På www.naturpoteket.dk kan du benytte følgende betalingskort: 

- Dankort og VISA/Dankort
- VISA
- VISA Elektron
- MasterCard


Der opkræves ikke kortafgift hos naturpoteket.dk. Vi benytter os ikke af forsendelse pr. efterkrav, giro eller checks. Alle priser på hjemmesiden er opgjort i DKK og inkl. moms. Priserne er dagspriser og opdateres løbende. Vi tager forbehold for eventuelle og åbenlyse fejl i prisen på grund af slåfejl og lignende.

Vi trækker først din indbetaling for bestilling når varerne er sendt til dig. De oplysninger, der indtastes ved brug af betalingskort, sendes direkte til Netz og  Epay i krypteret form, dvs. det kun er Epay, som kan læse disse oplysninger. Vi har dermed ikke adgang til de givne oplysninger. 

4. Levering
Varer bestilt på naturpoteket.dk leveres i Danmark alene.

Gratis fragt sker ved køb over DKK 450,-Undtaget tunge pakker. fra 10 kg og opefter. Det vil fremgå ved bestillingen, her vil fragtfri grænse være 600 kr.
Vi bestræber os på at afsende de bestilte varer inden for 1-3 hverdage.Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret, på alle produkter, regnet fra den dato du modtager varen. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked (via bestilling@naturpoteket.dk)eller telefonisk på 32572775 om dit ønske om at fortryde købet.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesret ved blot at nægte at modtage varen, eller ved at undlade afhentning af varen ved afhentningsstationerne, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette, via ovennævnte mail adresse.

Ved fortrydelse af varekøb, ikke afhentede varer betaler kunden for tilbagetransporten og for evt fragt.


Husk at anføre ordrenummer for at lette processen. 

BEMÆRK: Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som antages at blive forældet hurtigt, f. eks. drikkevarer og fødevarer. Dette gælder også varer, hvor du har fjernet forseglingen/emballagen og hvor varen, af hensyn til sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, ikke er egnet til returnering, og hvor forseglingen er blevet brudt.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af køb, skal du efterfølgende returnere varen til os på ovennævnte adresse. Varerne skal returneres senest 14 dage efter meddelelse er givet om, at du vil fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den pakkes forsvarligt.

BEMÆRK atdu selv er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transport.

Bemærk også, at du selv bærer omkostningerne for returnering af varen, medmindre vareren er leveret forkert til dig, eller hvis varen ved modtagelse har været beskadiget / defekt.

Returnerede varer bør være i god, ubeskadiget stand. Hvis de returnerede varer viser tegn på skade eller brug - ud over hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber - hæfter du for forringelse af varenes værdi. Vi anslår en eventuel værdi, ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Hvis de ovennævnte betingelser ikke overholdes, betragter vi varerne som værende brugt. Dvs. at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens anslåede værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du kan IKKE benytte dig af fri fragt hvis du returnerer eller fortryder købet. D.v.s. at vi fratrækker vores omkostninger til Post Nord for din forsendelse.

Dette gælder dog ikke hvis varen/indholdet er beskadiget eller i en klart dårlig stand, hvorefter du kan få refunderet hele beløbet eller en bedre aftale ved henvendelse til kundeservice.

Lotusstager med små fejl erstattes ikke medmindre du bestiller igen og får en ekstra med som en slags erstatning. Dette er fordi fragten for at sende en ny overstiger langt værdien af varen.

Betaling for varen vil blive tilbageført

snarest muligt, senest 14 dage efter at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til tilbageholdelse af betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur til inspektion.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med ovennævnte betingelser, refunderer vi købsprisen og i nogle tilfælde fragten også.

Hvis du ønsker yderligere information vedrørende 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

6. Reklamation og klager

Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret, fra varens modtagelse ifølge købeloven, hvis du mener, at den vare, du har modtaget, er mangelfuld.

Du skal indenfor rimelighedens grænser efter at have konstateret manglen ved varen, give Natur Poteket besked på e-mail:bestilling@naturpoteket.dk

Hvis du reklamerer for manglen, indenfor to uger fra leveringsdatoen vil reklamationen være rettidig. Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen, samt vedlægge en kopi af den faktura du modtog fra os ved køb.

Hvis reklamationen vurderes berettiget (mangelfuld), kan du enten ombytte vareren, få pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

Varen sendes til:

Natur Poteket
Torvegade 36 st
1400 Kbh. K
Mærk posten”Reklamation”.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Husk, at du altidskal sende vareren tilbage i forsvarligt emballage, og at få en kvittering for afsendelse.  Hvis du ønsker udøvelse af reklamationsret, eller hvis du ønsker at klage over købet, kan du skrive en e-mail til os på info@naturpoteket.dk

Du kan også altid vælge at klage til Forbrugerklagenævnet her (bemærk Forbrugerklagenævnets klagebetingelser)  

7. Farver
Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive varerenes farve og kvalitet, så tydeligt og præcist som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Derfor betragtes mindre farveafvigelser ikke som en mangel i købelovens forstand.

8. Sikkerhed
Alle betalinger på www.naturpoteket.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Nets og Epay. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Nets, der kan læse informationerne. Natur Poteket har dermed ingen rettigheder hertil. Når du har godkendt bestillingen og betalt med betalingskort, kan vikun hæve det beløb på din konto, som du har indbetalt.

 

9. Personoplysninger og cookies
Til din information indsamler, behandler og lagrer vi data i overensstemmelse med persondataloven. Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. Depersonlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse og lign. identifikationsoplysninger.

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop: Fremsendelse af ordrebekræftelse (strakskvittering) og faktura, fremsendelse af varer, reklamationer og returnering af varer
  • Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordrer i vores webshop: Betalingsoplysninger i forbindelse med gennemførelse af betaling og returnering. Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarderne.
  • Nyhedsbreve: Fremsendelse af nyhedsbrev
  • Markedsføring, invitationer til events mv. Markedsføring af vores produkter, særlige tilbud, invitationer, information mv. til events, førudsalg m.m.

Vi gør opmærksom på, at ovennævnte brug kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden samtykke først.

Dine oplysninger vil blive slettet, når vi ikke har behov for at behandle dem til opfyldelsen af mindst ét af ovennævnte formål. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.

 

 

Adgang til dine personlige oplysninger mv.: Du har ret til at få indsigt i oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den eventuelle videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov heraf.

Links til andre websites mv.: Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sider. Vi er dermed ikke ansvarlige for indhold af andre selskabers websites eller deres praksis med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordrer vi at du læser indehavernes politik mht. beskyttelse af personlige oplysninger, samt anden relevant politik.

Ændring af oplysninger, framelding af tjenester mv.: Den dataansvarlige på www.naturpoteket.dk er Natur Poteket. Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig.

 


10. Lovvalg
Alle ovennævnte handelsbetingelser og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra vores hjemmeside er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.


11. Prisfejl og lign.

I tilfælde af prisfejl kontaktes du hurtigst muligt med det formål, at finde en løsning.

Vi tager forbehold for evt. tastefejl og andre åbenlyse fejl ved priser på produkter og er ikke forpligtiget til at sælge produkterne til den forkerte pris. Hermed menes ikke produkter som står til "gammel pris" dem får du selvfølgelig til den angivne pris.

 

12. Cookies:

På naturpoteket.dk anvender vi cookies. Cookies er nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere optimalt. Cookies kan anvendes til at skelne mellem de forskellige brugere på en hjemmeside, samt til måling af trafik på en hjemmeside.

Klikker du videre fra startsiden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål.

Hvad er en cookie?b Cookies anvendes i forbindelse med alle hjemmesider, og er i nødvendige for at levere services på hjemmesiden.En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens udstyr (PC, tablet, smartphone el. lignende), så udstyret kan genkendes. Cookies bruges blandt andet til udarbejdelse af statistik over brugernes anvendelse på hjemmesiden.

Derudover bruges de til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle andre oplysninger fra brugerens udstyr eller sprede virus, eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (3. part), som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Dvs. at der gemmes cookies fra andre parter, end ejeren af hjemmesiden.Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har browseren åben, sessionscookies. Andre cookies kan gemmes i længere tid (persistent cookies).

Cookies på www.naturpoteket.dk: Vi bruger cookies til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bruges og hvordan denne kan forbedres. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Google Analytics har adgang til cookies, som sættes af www.naturpoteket.dk.

Derudover sætter Google.com cookies som 3. part.

Hvordan fjernes/undgås cookies?Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr.

Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke virker, eller hvis du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:
InternetExplorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies


Hvorfor informerer vi om cookies?Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om brug af cookies. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (cookie-bekendtgørelsen).

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=139279
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=146417

 

Har du spørgsmål til brug af cookies?Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte os på: info@naturpoteket.dk.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.