Mest solgte

Information

Nyheder

Persondatapolitik

 

Den dataansvarlige på naturpoteket.dk er:

Natur Poteket

Torvegade 36

1400 København k.

Ved Carsen Nilsson

CVR: 16705594

Email: info@naturpoteket.dk

Telephone: +45 32572775

 

På Natur Potekets webshop og ordresystem Prestashop gemmer vi kun de almindelige personoplysninger som: navn, adresse, telefonnummer, email som er nødvendige for at kunne ekspedere og sende din ordre.

 

Derfor sendes dine oplysninger til vores forsendelsefirmaer. For tiden pakkelabel.dk, der videregiver dem til Post Nord, GLS, eller DAO365 som vi og du må have fuld tillid til at de også overholder persondataloven.

 

Desuden for at vi kan have dig i vores kundekartotek til brug ved eventuelt: reklamation, nyhedsbrev og lign.

 

Vi må af den grund gemme faktura og oplysninger i 5 år af hensyn til Skat.

Herefter slettes alle oplysningerne.

 

Vi bruger Google Analytics for at kunne optimere vores hjemmeside teknisk.

Når du handler på vores webshop bliver du bedt om at acceptere både handelsbetingelserne og persondata politiken.

 

Indehaveren og databehandlere i butikken har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. (til brug for din forsendelse, kontakt vedrørende din ordre, nyhedsbrev og lignende personoplysninger.

 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

 

Der tages backup af vores system jævnligt af vores beroede samarbejdspartnere.

Vores system er beskyttet med log in og password.

 

Når du indtaster dit navn og adresse på ved køb på hjemmesiden sendes disse data krypteret.

 

Når du får ordrebekræftelse og øvrig korrespondance foregår det på almindelig mail.

 

Som registrerede hos på naturpoteket.dk har du følgende rettigheder:

Ret til at få information om at dine personoplysninger bliver behandlet

Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet og få en kopi af dem

Ret til at få berigtiget ukorrekte oplysninger

Ret til at blive glemt – at få slette oplysninger

Ret til dataportabilitet – at få oplysninger overført til en anden leverandør

Ret til begrænsning af personoplysninger

Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen

Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser og profilering

Ret til at trække afgivet samtykke tilbage

Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

 

Cookies

En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din computer. Dette sker, så vi kan genkende din computer og 'huske' dine indstillinger, når du kommer tilbage.

 

En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. I stedet hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at siden kan forbedres.

 

Brug af cookies på naturpoteket.dk

For at optimere hjemmesiden benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse bliver mere personlig.

 

Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. Fra Google Analytics får vi rapporter om aktiviteten på naturpoteket.dk

 

Google Analytics sætter to typer cookies:

En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor hvilket site brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt etc. Permanente cookies gemmes på din harddisk indtil de udløber, eller indtil du selv sletter dem.

 

Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet.

Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser.

 

Google Analytics sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google

Analytics ligger inde med.

 

Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at ændre de relevante indstillinger i din browser.

 

Ønsker du ikke at modtage cookies fra naturpoteket.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

 

Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google's Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser-plugin.


Nyhedsbrev

Din informationskilde til naturens mirakler