Anti - Age

Facial Lotion Smooting Wild Rose Weleda fra NaturPoteket.dk
  • På tilbud!
  • -20%
148,00 kr. 185,00 kr.
Personlig Pleje Fugtighedslotion, ansigt Serie: Rose Delikat Ansigtslotion med 100 % naturlige ingredienser Mængde: 30 ml Den lette duft af Damaskus-rosen gør pleje til en sensuel oplevelse. Brug morgen og aften efter rensning og toning på ansigt, hals og dekolleté. Også meget velegnet som make-up base.
Ansigstpleje

Trilogy Rosapene Night Cream 60 ml

TTRN060
349,00 kr.
Hudpleje og Kosmetik Serie: All Skin Types Natcreme med Rosapene, Goji & Manuka honning Mængde: 60 ml
Ansigstpleje

Trilogy Overnight Mask 60 ml

trap100-
309,00 kr.
Personlig Pleje Trilogy Natcreme Maske Mængde: 60 ml Anvendelse Påføres på hal og i ansigtet efter rensing af huden om aftenen. Masken skal ikke fjenes før om morgenen. OPSTRAMMENDE, NÆRENDE OG DYBT FUGTENDE
268,00 kr.
Personlig Pleje Avivir 100 økologisk baobab olie beauty oil Mængde 50 ml Den rene AVIVIR Virgin Baobab Oil er en økologisk tørolie, som er solgul, har en fin nøddeagtig duft og blødgør huden mere end noget ande
359,00 kr.
En to-ugers, intens kur til hud der viser aldringstegn. En to-ugers, intens anti-age kur med en luksuriøs blanding af kraftfulde anti-ageing olier – inklusiv helte-ingrediensen bakuchiol, der er et plantebaseret, ikke-irriterende alternativ til A-vitamin.  
359,00 kr.
Ultra Hydrating Hyaluronic Acid+ Booster Treatment En to-ugers, intens fugtgivende, vand-gel serum-kur fuld af naturens fugt-magnet, hyaluronsyre, der fugter, udglatter og giver fylde til dehydreret hud.  
379,00 kr.
Et ultralet gel serum, der arbejder med hudens naturlige mikrobiom, for at skabe en sundere, glattere og mere ungdommelig hud. Dette moderne basis-trin i hudplejen opbygger hudens modstandskraft, balance og udstråling.  
379,00 kr.
Med en cocktail af kraftfulde antioxidanter beskytter dette letvægtsserum mod tegn på aldring og arbejder på en mere glødende hud.
Ansigstpleje

Trilogy AHA Resurfacing Serum 30ml

TRFC140
379,00 kr.
En daglig, forfinende og udglattende serum til alle hudtyper, der stimulerer en hurtig fornyelse af huden og giver glattere, udjævnet og mere glødende hud.
Viser 1-12 af 12 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.