Om Natur Poteket

Natur Poteket har eksisteret siden 1987, som en aflægger af Bulme Naturkost der åbnede i Torvegade på Christianshavn i 1981. Bulme Naturkost var en af de første forretninger af sin slags. Under sit nuværende navn har Natur Poteket ligget i Torvegade på Christianshavn siden 1991.

Natur Potekets indehaver, Carsten Nilsson, har stor erfaring med helseprodukter. Han har været i branchen i mere end 30 år, og er uddannet i phytoterapi, måske bedre kendt som urteterapi.

Vi tilstræber at give kunderne den bedste betjening. Dette betyder for os at folk skal have det de har brug for, og at vi sammen afdækker deres behov.


PRODUKTER

Det alsidige varesortiment, du finder på hylderne i Natur Poteket, har vi udvalgt ud fra to kriterier: Kvaliteten skal være høj og samtidig skal vores kunder få mest muligt for pengene. Her på siden kan du under de forskellige varegrupper finde et lille udvalg af vores produkter.

VITAMINER; MINERALER OG KOSTTILSKUD

Mangel på vitaminer og mineraler svækker kroppen. Hvis du ikke, gennem din kost, får tilstrækkeligt af dem - og det er næsten umuligt, selv hvis du spiser økologisk og varieret - kan det være en god ide at supplere med vitaminer og mineraler. Vi hjælper vores kunder med rådgivning, så de både får de rigtige produkter og ikke bruger flere penge end højst nødvendigt.

URTER OG NATURMEDICIN

I Natur Poteket sammensætter vi urter til behandling af individuelle behov og symptomer. Urterne har forskellige egenskaber og effekter på krop og psyke, og ved at sammensætte urterne individuelt til den enkeltes situation, får man et meget effektivt middel til at hjælpe kroppen til at regenerere og blive rask.
Vi laver også urteblandinger fra andre behandlere, der enten ringer blandingen ind eller giver klienten den med. Som regel med støtte af en vitamin- og mineral recept. Vi giver i så fald rabat på de ordinerede varer.

Det karakteristiske ved naturmedicin er, at de for det meste er fremstillet af udtræk fra planter eller af pulveriserede plantedele. Nogle stammer fra dyre- eller mineralriget , fx fiskeolie. Oftest bruges midlerne i stort set samme koncentrationer, som de optræder i naturen, men det kan også forekomme at man koncentrere produkterne.

Selv om meget almindelig medicin oprindeligt også stammer fra naturen, er den ofte ændret kemisk. Dette giver ofte en kraftigere og hurtigere effekt, men altid med bivirkninger til følje. Man tilfører kroppen endnu en belastning. Dette kan dog være hensigtsmæssigt i kortere perioder. Desværre er det ikke patienten der er i fokus, når ny medicin udvikles, men lægemiddelindustriens profit. Ofte efterlignes naturens værk på kunstig og kemisk vis, fordi man ikke kan få patent på plantemedicin.


FØDEVARER

Gode økologiske eller biodynamiske fødevarer er grundstenen i opbyggelsen af en sund krop. Vi køber biodynamisk, når vi kan skaffe det, og ellers økologisk. På hylderne finder du masser af urteteer, mel, gryn, morgenmadsprodukter, bønner, safter, pålægsvarer, ost, mælk mm.
Vi får hver dag frisk, økologisk brød fra Naturbageriet. Der meste uden gær, sukker og gluten. Hver onsdag får vi endvidere brød fra Aurion.

HUDPLEJE

De produkter, vi fører til hudpleje, er lavet på vegetabilske olier, naturlige duftstoffer fra æteriske olier og/eller planteudtræk med plejende effekt. De indeholder ingen konserveringsmidler og er ikke testet på dyr.
Vi har egen import af et gammelt tysk mærke af meget høj kvalitet "Arya Laya" som vi derfor kan sælge til fordelagtige priser. Udover det sælger vi alle de kendte mærker: Jurlique, Dr, Hauschka, Weleda, Lavera, Tautropfen mm.

KRYSTALLER OG STEN

Man har gennem århundreder haft kendskab til energierne i krystaller og sten, og anvendt dem i forskellige former for terapi. I dag bliver denne gamle viden og erfaring om det særlige ved de enkelte sten anvendt i behandlingsøjemed, men også på mange andre måder. Man kan sove med dem under puden, lægge dem foran computerskærmen, i pungen, bære dem som smykker, eller gå rundt med dem i lommen. De er smukke og har alle sine egne energier.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.