• På tilbud!
  • -30,00 kr.
Mag-Citrat Berthelsen 120 kapsler fra NatuPoteket.dk

Mag-Citrat Berthelsen 120 kapsler.

23894
139,00 kr. 169,00 kr. -30,00 kr.
Inkl. moms
Kosttilskud med magnesium.

Mængde: 120 vegetabilske kapsler

Indhold pr. daglig dosis (3 kapsler):
Magnesium 375 mg
Vitamin B6 1,8 mg
Magnesium kan med fordel tages 1-3 timer efter aftensmaden.


Berthelsen Mag-Citrat er et vegansk letoptageligt magnesiumtilskud med en optimal kombination af magnesium-citrat og aminocheleret magnesiumbisglycinat samt vitamin B6.

De to magnesium-kilder
Magnesiumbisglycinat og magnesium-citrat  bidrager til normal funktion af muskler og nervesystem, psyke, elektrolytbalance, celledeling og energistofskifte.

Modvirker også træthed og udmattelse og vedligeholder tænder og knogler.
Vitamin B6 bidrager til omsætning af protein og glykogen, regulerer hormonaktiviteten, dannelse af røde blodlegemer samt normal funktion af immunsystem og nervesystem.Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.