• På tilbud!
  • -50,00 kr.
Q10 Forte Ubiquinol 100 mg Din Sundhed 60 kapsler.

Q10 Forte Ubiquinol 100 mg Din Sundhed 60 kapsler.

9388
349,95 kr. 399,95 kr. -50,00 kr.
Inkl. moms

Q10 Ubiquinol 100 mg. -den reducerede aktive form.

Denne form for q10 findes der mest af i kroppen hos yngre personer.

Mængde: 60 kapsler.

Anvendelse:
1 kapsel dagligt,

Over 40 måske 2 kapsler daglig er optimalt.

Der findes to former for q10 (ubiquinon og ubiquinol) i vores krop, og den mest fundne form af q10 i blodet og leveren er ubiquinol.

Når du bliver ældre, hvis du ryger, drikker meget alkohol, eller spicer medicin, har en kronisk sygdom, stress, så kroppens egen produktion af CoQ10 reduceret.

Q10 Forte Ubiquinol er allerede aktiveret og absorberes direkte ind i kroppen og er dermed en vigtig energikilde især for hjertet men også for andre organer.Den vigtigste funktion af mitokondrier er syntesen af ATP. CoQ-10 er involveret i udviklingen af 95% cellulær energi og har også en stærk antioxidant rolle.
Som en vigtig del af kroppens energiforsyning findes CoQ10 i kroppen i to typer:
• En oxideret type (ubiquinon)
• En reduceret type (ubiquinol)
Vi har begge typer (ubiquinon og ubiquinol) i vores krop, men den dominerende form er ubiquinol. For at gøre brug af sin fulde funktion skal CoQ10 først ændres fra ubiquinon til ubiquinol i kroppen. Denne proces kaldes reducering.
Ubiquinol 100 mg er den reducerede type.

Indhold pr. dagsdosis (1 kapsel):
Ubiquinol (Kaneka QH) (Coenzym CoQ10) - 100 mg


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.