Palo Sant - Helligt træ fra NaturPoteket.dk

Palo Santo - Helligt træ

np2001
75,00 kr.
Inkl. moms

Palo Santo er et aromatisk træ, der har været anvendt i tusinder af år som helbredende røgelse af shamaner og  Palo Santo er en populær vare hos Natur Poteket.

Mængde: 2-3 stave,  ca. 40 g.

Anvendelse: Bruges som et åndeligt middel til rensning og udrensning. Den mest populære måde at bruge Palo Santo træ på er som røgelse.

Sæt ild til Palo Santo staven og lad den brænde nogle sekunder. Pust flammen ud igen og vift røgen over din krop eller over genstande, du ønsker at rense, herunder hele rummet eller hele huset.Palo Santo har en let, sødlig duft. De fleste mennesker kan føle de gavnlige rensende effekter med det samme, selv om de ikke typisk er følsomme overfor energi.
 
Hold brændende røgelse utilgængeligt for børn og kæledyr og efterlad det aldrig uden opsyn.

Bursera Graveolens, kendt på spansk som Palo Santo ("Holy Wood - Tree of life") er et vildt træ fra Mexico og Yucatán halvøen til Peru og Venezuela.

Den bliver brugt i hellige ritualer og er derfor vigtig for spirituelle mennesker og shamaner. Aaromaen er frisk med antydninger af mynte og citrus og det er et af de mest aromatiske træer der findes. Af disse grunde har træet opnået meget høj status for spirituelle mennesker over hele verden.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.