Trifalla 120 tabletter

Trifalla 120 tabletter

7099
269,00 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud.
Trifalla består af 3 indiske frugter, som balancerer mave (Bibhitaki), tyndtarm (Amla) og tyktarm
Daglig dosis:

2 -4 tabletter dagligt  Gerne før sengetid.
Ved vedvarende hård og træg mave anbefales Trifalla Special.

Varebetegnelse:

Kosttilskud.

Varebeskrivelse:

Trifalla består af 3 indiske frugter, som balancerer mave (Bibhitaki), tyndtarm (Amla) og tyktarm (Haritaki). Et gammelt
Amla - frugt:
God mod maven og bidrager til en sund fordøjelse. Kraftig antioxydant.

Haritaki - frugt:
Modvirker luft og hjælper til en balanceret regelmæssig afføring. Bidrager til en sund lever og til at vedligeholde et normalt blodsukker og sunde urinveje.
Bibhitaki - frugt:
Bidrager til at vedligeholde en stærk slimhinde i fordøjelsen og støtter fordøjelse og udskillelse.Bibhitaki øger din krops samlede kapacitet af anti-oxidanter, og kan bidrage til at styrke dit immunforsvar og beskytte celler, bindevæv og organer.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. ”.

Daglig dosis:

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.