• Ny
Detoksan fra A.Vogel 60 tabletter

Detoksan fra A.Vogel 60 tabletter

1880
209,00 kr.
Inkl. moms

A.Vogel Detoksan (60 tabl.)

209,95 DKK

  • Betula pendula (birkeblade), som fremmer kroppens udskilningsproces
  • Med Solidago virgaurea (gyldenris), som bidrager til fysisk velvære
  • Modvirker vandophobninger i kroppen
  • Fri for alkohol, laktose, soya, gluten og animalske ingredienser

Detoksan hjælper kroppen af med  vandopløselige affaldsstoffer ved at fremme nyrernes udskillelsesproces.

Med Detoksan fra A.Vogel med ekstrakter fra Solidago virgaurea (gyldenris) og Betula pendula (birkeblade).

Har du væskeophobninger i kroppen?

En normal udskilningsproces modvirker væskeophobninger i kroppen. Sådanne kan forekomme i forbindelse med varmt vejr, overgangsalder, for høj saltindtagelse, lange flyveture og giver en tung, uoplagt fornemmelse i kroppen. Vandophobninger kan bl.a. ses på hænder, fødder, ankler og omkring øjnene. Tabletten er vegansk så du slipper for animalske ingredienser og også kan tage et tilskud af Detoksan, selvom du er vegetar eller veganer. Brug Detoksan i situationer, hvor du ved, at behovet kan opstå, eller tag tabletterne som et dagligt tilskud.

Med Detoksan får du det fulde udbytte af de aktive stoffer

Detoksan er et friskplantepræparat bestående af en unik kombination af 2 friskplanteudtræk; Gyldenris (Solidago virgaurea) og Birkeblade (Betula Pendula).

På den måde sikres det, at planterne er helt friske, når de aktive stoffer udvindes, hvilket betyder, at du i sidste ende får fuld valuta for pengene og mest mulig effekt af produktets ingredienser.

Anvendelse

1 tablet 2 gange dagligt. 1 tablet om morgenen og 1 til frokost. Indeholder ikke alkohol, laktose, soya, gluten eller animalske ingredienser. Tabletten er lille, nem at sluge.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.