• På tilbud!
  • -21,00 kr.
Arya Laya HyperSens Body Lotion - 200ml

Arya Laya HyperSens Body Lotion - 200ml

1181
108,00 kr. 129,00 kr. -21,00 kr.
Inkl. moms

Hyper Sens serien fra Arya Laya til følsomme eller allergiske personer er helt uden tilsætning af duft og konservering.

Bodylotion 200 ml.Fugtgivende bodylotion til tør og sart hud. Samspillet mellem særlige interaktive regulatorer såsom aloe vera, allantoin, vitamin E, tiger græs og et uddrag af lakridsrod har en beroligende effekt på irritationer og forynge.

Til allergi-tilbøjelige hud til at levere beskyttende og beroligende pleje, Arya Laya Laboratories har udviklet en særlig kombination af interaktive regulatorer. De har en beroligende virkning på irritationer og regenerere naturligt forstyrrede hudmiljø Kløe, rødme, afskalning og tørhed er lindres. Ingredienserne i denne serie er blevet udvalgt med stor omhu. En målrettet reduktion i kvalitet, hudvenlige naturlige stoffer sikrer, at ingen dufte, farver eller konserveringsmidler og lanolin og lanolin er inkluderet. Den er fri for PEG'er, og de emulgatorer er fra vegetabilske råstoffer. Også, der ikke anvendes mineralolier.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.