Arya Laya Ananas Enzym Peeling

Arya Laya Ananas Enzym Peeling

1369
168,00 kr.
Inkl. moms

For god peelingeffekt.
Til rengøring og åbning tilstoppede porer med hudorme. Frigør huden af ​​urenheder og forfiner porerne. For at forhindre dannelsen af ​​hudorme.
Særligt velegnet til fedtet og uren hud tendens. Som body scrub til alle hudtyper.

Aktive ingredienser:

Vegetabilsk olie derivater grundigt rengjort og alligevel blid på huden.
Fint strandsand befriet fra urenheder og overskydende hudceller, der hindrer huden for respiration og rensning. Huden masseres forsigtigt og cirkulation stimuleres. Ingen syntetiske duftstoffer, farver eller konserveringsmidler. Uden PEG'er, parabener og mineralsk olie.

Anbefalet brug:
Med våde hænder, anvendes produktet på den tidligere fugtede hud og masseres blidt med cirkulære bevægelser. Jo mindre vand, du bruger, jo stærkere afskalning og massering kræves. Vask grundigt i 2 minutter med lunkent vand. Hvis du har betændte områder, skrælning med rigeligt vand, gælder forsigtigt og lad i 1 minut, ikke massere derefter omhyggeligt med rigeligt vand, men skyl grundigt. Derefter anvendes en creme, der passer til din hudtype.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.