salus magnesium 500ml

Salus Magnesium 500 mL

9625
240,00 kr.
Inkl. moms
Salus Magnesium er fremstillet med et minimum af forarbejdning. Urterne er udtrukket med vand, der er kun anvendt pasteurisering, så det indeholder ikke alkohol eller andre konserveringsmidler, og hovedparten af planterne er dyrket på Salus egen farm i Chile. Produktet er også egnet til vegetarer.
Anbefalet daglig dosis: 20 mL dagligt

Mængde: 500 mL

Produktet er fremstillet så tæt på naturen som muligt. Magnesium er et essentielt næringsstof, som indgår i over 300 forskellige enzymer i kroppen. Desuden indgår mineralet i de processer, der frigør energi fra vores føde, og ikke mindst bidrager det til vedligeholdelsen af knogler og tænder, hvorfor man også finder over halvdelen af kroppens magnesium i knoglerne.

Magnesium er ifølge alle autoriteter essentielt for nervetransmissionen og bl.a. derfor også for den korrekte funktion af muskulaturen.
Floradix Kräuterblut indeholder organisk jern (jern II frajernglukonat), riboflavin, vitamin B6, B12 og C som bidrager til atmindske træthed og udmattelse og til et normalt energistofskifte.

Ingredienser:  Frugtjuicekoncentrater 37% (vand, ananas, pære, mango, abrikos, drue, ekstrakt af johannesbrødfrugt (Ceratonia siliqua L), æble og citron), Vandigt urteekstrakt ( 34%) af: kamilleblomst (Matricaria recutita L), fennikelfrugt (Foeniculum vulgare Mill), pomeransskal (Citrus aurantium L), gulerod (Daucus carota L) og spinat (Spinacia oleracea L), magnesiumgluconat, magnesiumcitrat, honning, naturlig aroma
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.