• Ny
Vita Biosa med aronia, 1 liter Naturpoteket.dk

Vita Biosa med aronia, 1 liter

26700
229,00 kr.
Inkl. moms
Vita Biosa aronia 1000 ml.

Vita Biosa Ingefær smager syrligt og har en smag af ingefær. Ligesom de øvrige varianter er Vita Biosa Ingefær sukkerfri, da mælkesyre-bakterierne omdanner al den tilsatte melasse til mælkesyre og andre fermenterede stoffer.

Vand
Melasse*
Sødestof: Erythritol*
Solbærkoncentrat* 0,8 %
Aroniakoncentrat* 0,4 %
Blåbærsaft* 0,2 %
19 urter* 0,22% (lakridsrod*, anis*, fennikel*, basilikum*, bukkehorn*, dild*, ene*, hyld*, ingefær*, kvan*, kørvel*, oregano*, pebermynte*, persille*, romersk kamille*, rosmarin*, salvie*, stor nælde*, timian*)
B.lactis
B.longum
L.acidophilus
L.casei
L.rhamnosus
L.salivarius
Lc.lactis
S.thermophilus

Super kombination af mælkesyregærede urter.

Fermenteret drik af mælkesyrebakt

Vita Biosa Aronia er baseret på de samme urter og mælkesyrebakterier som Vita Biosa Original, men med en rundere og blødere smag på grund af indholdet af solbær, blåbær, aronia og det økologiske sødemiddel Erythritol. Solbær og blåbær har begge en kraftfuld smag, mens smagen af Aronia ofte beskrives som mere kompleks og alligevel let. Aronia, blåbær og solbær komplimenterer Vita Biosa utroligt godt, da de giver den en lidt blødere smag og fint afrunder de skarpe kanter af det syrlige.

Brugsanvisning og anvendelse:

Vita Biosa Original kan drikkes flere gange dagligt i doser á 20-30 ml. Overdosering er ikke mulig. Vend flasken inden brug for at få bundfaldet bestående af mikroorganismer med.

Vita Biosa kan drikkes ufortyndet eller blandes med vand eller juice.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.