• På tilbud!
  • -50,00 kr.
Køb Punalpin 540 tabletter online og i vores butik. Natur poteket!

Punalpin Plus til Mænd 540 tabletter.

punalpin540
1.450,00 kr. 1.500,00 kr. -50,00 kr.
Inkl. moms

Punalpin® Plus 540 tabletter til formål at optimere mænds sædkvalitet og sædcellers mobilitet. 

Punalpin Plus nu med zink, selen og aronia.

Nok til 3 måneder!

Mængde 540 tabletter.

Dosering: 3 morgen og 3 aften

Beskrivelse/anvendelse.

I Punalpin Plus er alle ingredienser kombineret i én tablet.

En særlig og patenteret forarbejdning af galangaroden medfører, at alle ingredienserne nu kan kombineres i en og samme tablet uden at de enkelte aktivstoffers holdbarhed forkortes.


Nu med Zink og Selen

Indholdet af selen og zink tillader nu at anprise Punalpin Plus som et fertilitetsprodukt til mænd. EU Kommissionen har nemlig godkendt følgende anprisninger relateret til sædkvalitet, mandlig hormon og oxidativ balance for de to mineraler.

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller

Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt mandligt hormonniveau i blodet

Selen / Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress


Aronia

Aronia er et bær, som indeholder 3-4 gange flere anthocyaniner end blåbær.

Det tørrede aroniapulver i Punalpin Plus stammer fra økologisk gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde, inkl. krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper, hvilket giver en unik sammensætning af anthocyaniner.

 

Granatæble

Granatæble (Punica granatum)  med meget højt indhold af "ellagitanniner", en speciel slags tanniner. Granatæbleekstraktet anvendt i Punalpin® har et højt indhold af punicalaginer og punicaliner.

Den daglige dosis af granatæbleekstrakt i Punalpin® indeholder min. 400 mg punicalaginer.

Granatæbleekstraktet leveres af en førende europæisk leverandør.

Forside / Om Punalpin®

Om Punalpin®

Punalpin® består af et granatæbleekstrakt og et galangarodpulver, som begge er forarbejdet på skånsom vis, så de naturlige, karakteristiske stoffer er bevaret i videst muligt omfang.

granataeble_01_b1a0279_rgb-cutGranatæble

Granatæble (Punica granatum) er rig på ellagitanniner, som er en særlig type tanniner. De vigtigste ellagitanniner i granatæble er punicalaginer og punicaliner. Indholdet af disse stoffer anvendes som målestok for kvaliteten af granatæbleekstrakter. Granatæbleekstraktet anvendt i Punalpin® har et højt indhold af punicalaginer og punicaliner.

Den daglige dosis af granatæbleekstrakt i Punalpin® indeholder min. 400 mg punicalaginer, punicaliner og beslægtede forbindelser totalt, heraf min. 300 mg punicalaginer (punicalagin A og B).

Granatæbleekstraktet leveres af en førende europæisk leverandør.

GalangarodGalanga

Galangarod eller

(Alpinia galanga) indeholder en række mere eller mindre flygtige stoffer, bl.a. 1’S-1′-acetoxychavicolacetat (ACA). Dette stof findes i rigelige mængder i stor galanga, men stort set ingen andre steder i planteriget. ACA er med til at give roden dens stærke smag.

Den daglige dosis af galangarodpulver i Punalpin® indeholder min. 16 mg ACA.

Metoden til forarbejdning af galangarod specielt udviklet, da det kræver stor omhyggelighed at bevare de flygtige naturlige stoffer, både igennem produktionsprocessen og i det færdige produkt. Galangarødder importeres helt friske fra Thailand og videreforarbejdes i Danmark og Sverige.

Kvalitetskontrol

Der anvendes hhv. punicalaginer / punicaliner / ellaginsyre i granatæbleekstrakt og ACA i galangarod, som markørstoffer for kvaliteten af Punalpin®. Niveauet af disse stoffer måles derfor løbende under produktionen og også efterfølgende for at kontrollere holdbarheden af Punalpin®.

Virkning

Det er ikke lovligt for en forhandler at udtale sig om virkningen af ingredienserne i et kosttilskud med mindre der er givet speciel tilladelse fra EU-kommissionen. Der arbejdes på at opnå en sådan tilladelse. Indtil da er det op til forbrugeren selv at søge information.

Patentering og forskning

Punalpin® er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling, der bl. a. omfatter afprøvning af produktet i klinisk studie, analyse af forskellige råvarekilder og tabletformuleringer samt holdbarhedsanalyse. Der er ansøgt om patentrettighederne til virkning af kombinationen samt forarbejdningsmetoden af galanga og  arbejdes fortsat på udvikling af produktet.

Sikkerhed

Der lægges stor vægt på, at tabletterne er nemme at sluge, hurtigt opløses i maven, samt ikke giver bivirkninger. Ved sart mave kan dosis gradvist sættes op til produktets anbefalede daglige dosis.

Prisen: I pakken er der til 3 måneders forbrug, så prisen er slet ikke så tosset!

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.