Risprotein vanille Plantforce 800g
Risprotein Planforce NaturPoteket.dk
Risprotein vanille Plantforce 800g
Risprotein Planforce NaturPoteket.dk

Risprotein Vanille Plantforce 800g

12055
349,00 kr.
Inkl. moms

Third Wave Nutrition’s Vanilla Plantforce risprotein er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret protein produkt. Produktet opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om god og naturlig smag. Produktet fås i varianterne Vanilla, Chocolate og Natural. Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Mængde: 800g

Produktet fås i varianterne Vanilla, Chocolate og Natural.Plantforce risprotein er udvundet fra brune ris og er baseret på 90% plantebaseret protein. Varianterne vanilje og chokolade er fremstillet med 100% naturlig smag under de strenge EU-regler, og er sødet naturligt med steviol glykosider udvundet fra stevia-bladene. Alle produkterne er fri for alle allergener såsom mælk, soja, hvede og gluten og tolereres af følsomme individer på grund af sin allergivenlige natur.Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk.

Alternativt, bland 1 måleske (20 g) med 250-300 ml vand, nødde- eller risdrik, eller din favoritsmoothie. Let at blande i shaker eller blender.

Ingredienser: Risprotein isolate fra brune ris, fortykningsmiddel (xanthangummi) E415, naturlig vanilje aroma, sødestof (steviolglycosider) E960

Rawfood.dk
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.