Ørelys med Honning, Salvie og Kamille

Ørelys med Honning, Salvie og Kamille, ear candles 3 Par 6 stk

acu56
225,00 kr.
Inkl. moms

Pakken indeholder 3 par ørelys = 6 ørelys.

Oprindeligt blev ørelys lavet af Hopi-indianerne. Et ørelys er et 20 cm langt håndlavet rør, forarbejdet af bomuld, dyppet i bivoks, og flere forskellige indianske urter såsom salvie, perikon og kamille. 
Brug: Se forneden.
Anbefalet brug: Se forneden.

Brug: Ørelys anvendes ved at personen ligger behageligt på siden, i hvilestilling. Ørelyset anbringes lodret i øregangen, hvorefter det antændes. 
Der kan opleves en svag susen og varme, hvilket er tegn på at lyset fungerer som det skal. Lyset brænder kun ca. 2/3 dele ned, og slukkes derefter i vand.
Lyset virker ved at der dannes et let vakuum (undertryk) der varsomt masserer trommehinden. Affaldsstoffer som kalk, voks og væske trækkes langsomt ud af øret og op i røret.

Flere forskellige symptomer kan afhjælpes ved brug af ørelys bl.a.:
Kroniske infektioner, bihulebetændelse; pandehulebetændelse, kæbehulebetændelse, halsbetændelse, mellemørebetændelse, forkølelse, influenza, vejrtrækningsproblemer, eksemer, dårlig hørelse, propper i ørerne, tinnitus, støj i hovedet, svimmelhed, dårligt syn, migræne, hovedpine, stress, søvnløshed, styrker immunsystemet og er bevidsthedsudvidende.

Anbefalet brug: Det anbefales at udføre 2 - 3 behandlinger på hvert øre den første uge. 2 behandlinger den 2. uge og 1 behandling den 3. uge.
Herefter 1 behandling hver 14. dag indtil problemet er væk.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.