Curcuma Black m. gurkemeje og sort peber Øko fra naturpoteket.dk
Curcuma Black m. gurkemeje og sort peber Øko fra naturpoteket.dk
Curcuma Black m. gurkemeje og sort peber Øko fra naturpoteket.dk
Curcuma Black m. gurkemeje og sort peber Øko fra naturpoteket.dk

Curcuma Black m. gurkemeje og sort peber Øko - Natur Drogeriet

22276
289,95 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud

Gurkemeje med sort peber i kapsler

Mængde: 180 kapsler.

Daglig dosis: 2 kapsler 2 gange dagligt.

Økologisk Curcuma Black indeholder hele gurkemejeroden, der er tørret og pulveriseret og pulveriseret sort peber, som bidrager med bedre optagelse.

Gurkemeje bidrager til at vedligeholde led, knogler og leddenes fleksibilitet. Derudover bidrager gurkemeje til et normalt immunsystem og vedligeholdelse af normal leverfunktion


Curcuma Black består af pulveriseret gurkemejerod (Curcuma longa L.) og pulveriseret sort peber (Piper nigrum L.), som begge dele er økologisk dyrket.

I århundreder har den gule gurkemejerod været kendt og værdsat i Indien og Kina og hvilket ikke er uden grund. Gurkemeje bidrager til at vedligeholde led, knogler, leddenes fleksibilitet, normalt immunsystem, vedligeholdelse af normal leverfunktion, antioxidante egenskaber, understøtter blodcirkulation, hjertefunktion og nervesystemets funktion. 

Ingredienser:

Pulveriseret gurkemejerod* (Curcuma longa L.)

Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel)

Pulveriseret sort peber* (Piper nigrum L.)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.