Selen 200 mcg - Earth Nutrition fra NaturPoteket.dk

Selen 200 mcg - Earth Nutrition

ENSEL01
199,00 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud

Earth Nutrition Food-Born Selen 200 mcg

Mængde: 60 kapsler

Anvendelse: 1 kapsel dagligt til voksne. Vegansk og 100% kosher

Food-Born Selen bidrager til normal funktion af skjoldbruskkirtlen samt normal vedligeholdes af hår og negle. Gær-selen fremmer en naturlig optagelighed. 

Selen er et essentielt sporstof som kroppen har brug for. Fungerer som en antioxidant og sikrer et godt niveau af glutathion til støtte af kroppens immunforsvar. Selen er også nødvendig for omdannelsen af skjoldbruskkirtelhormon (T3 og T4).

Bidrager til at opretholde normal hår- og hudkvalitet, beskytter cellerne mod oxidativ påvirkning og bidrager til normalt fungerende immun- og skjoldbruskkirtelsystem. Selen bidrager til normal sædproduktion.

Der er ganske lidt selen i den danske jord, så indholdet i grønsager kan være ganske ubetydeligt. Derfor er det vigtigt at tilføre til kosten.
Indhold af selen for 1 kapsel fra Earth Nutriiton
Selen 200mcg  363% RI.

Earth Nutrition erstatter fremover Wild Nutrition.

Food Born serien fra Earth Nutrition anvender de samme råvarer og fremstillingsmetoder som Wild Nutrition Food Grown.

Earth Nutrition’s kosttilskud er udviklet via et samarbejde med en Funktionel Food ekspert og Heidi Riishøj.

Heidi Riishøj er forfatter til flere artikler og pjecer, såsom kostens betydning – med gluten og mælkefri opskrifter. Hun har via flere uddannelser og rejser dygtiggjort sig i kostens betydning for selvhelbredelse og derigennem dedikeret sig til helhed. Helhed er at se rundt omkring hele kroppen, herunder hvilke naturlige kostemner og tilskud der bidrager til bedste udnyttelse i kroppen.

Hvad er forskellen på kosttilskud....

Selve metoden bag funktionel food er at koncentrerer naturlige vitaminer og mineraler i en cellestuktur fra mad. Dette er det primær fokus i alle Earth Nutritions tilskud.

Der bruges naturlige ingredienser, der dyrkes i en madmasse. Det kan være i lactobacillus, gær m.m. Dette betyder at der sker en integration af vitaminerne og mineralerne i koncentreret form i celler fra madmasser.

Der bruges ingen kemikalier, ingen opløsningsmidler m.m. Processen sker i lav varme, der respekterer madens celler og dermed bevarer vitaminerne og mineralerne i en optimal vugge.

Mad er at foretrække. Dog kan jorden ofte være udpint, eller der bruges diverse til at holde ukrudt m.m. væk. Ofte er det ikke naturligt. Ofte er maden længe undervejs eller kan stå længe. Alt sammen er med til at gøre maden udhungret for vitaminer og mineraler.

Ved at dyrke næringsstoffer i en madpasta af den allerbedste kvalitet – såsom citrus, gul ært eller gulerod m.fl. kan vi skabe en madmasse med koncentreret vitaminer og mineraler, som kroppen genkender og med glæde accepterer.

Sammenlignet med mange produkter på markedet indeholder hverken Wild Nutrition eller Earth Nutrition ingen konserveringsmidler, farvestoffer, fyldstoffer eller bindemidler. De er også fri for syntetiske eller isolerede og uorganiske ingredienser.

At få funktionel food kosttilskud er helhed for cellerne, kroppen og fordøjelsen. Det er som maden giver der giver os en række komplekse, intelligente og brugbare næringsstoffer der påvirker krop, sind og ånd.

Ingredienser:

Selengær – Vegetabilsk Cellulose.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.