Citronmelisse 300mg 90 kapsler - Natur Drogeriet fra NaturPoteket.dk

Citronmelisse 300mg 90 kapsler - Natur Drogeriet

17627
109,50 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud

Pulveriserede citronmelisseblade

Mængde: 90 kapsler

Anvendelse: Voksne og børn fra 11 år: 1-2 kapsler 3 gange dagligt før måltiderne. Hvis det ønskes kan pulveret tages ud af kapslerne.

Citronmelisse medvirker til en normal søvn samt bidrager til mentalt velvære og afslapning. Citronmelisse understøtter også et normalt kredsløb og er en god antioxidant.

Citronmelisse, som også kaldes hjertensfryd, er en flerårig urt, som findes i mange haver. Oprindeligt stammer planten fra Syd- og Centraleuropa. Slægtsnavnet Melissa har sin oprindelse fra det græske ord for honningbi, og når citronmelisse blomstrer, tiltrækker planten mange bier på grund af blomsternes relativt høje indhold af nektar. Blomsterne er små og hvide, og urten dufter af citron.

Effekt opnås bedst ved et dagligt indtag af mere end to kapsler.

-Virker som antioxidant

-Medvirker til en god og rolig hvile

-Medvirker til at opretholde en normal søvn

-Bidrager til afslapning

-Medvirker til at understøtte afslapning og mentalt velvære

-Understøtter ro og hjælper ved indsovning

-Understøtter et normalt kredsløb

Ingredienser: 

Pulveriserede citronmelisseblade (Melissa officinalis L.)

Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.