Malurt 90 kapsler 300 mg fra NaturPoteket.dk

Malurt 90 kapsler 300 mg - Natur Drogeriet

12713
109,50 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud.

Malurt (Artemisia absinthium )

Mængde: 90 kapsler.

Daglig dosis: 1-2 kapsler 3 gange dagligt før måltiderne. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne

 Malurt er med til at stimulerer sekretionen i fordøjelseskanalen.


Navnet malurt er oprindeligt svensk og betyder møl-urt. Planten både dufter og smager kraftigt og besk.

Det latinske navn på have-malurt Artemisia absinthium kommer af et latinsk ord for bitter, og planten er da også en meget bitter urt, der bl.a. anvendes i absint og snaps. Gennem tiderne har malurt været brugt i vin og brændevin. Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag. Her fås pulveriseret malurt i kapsler.

Natur-Drogeriets urtekapselserie omfatter en lang række urter, som er værdsatte i den gamle urtekundskab.

Malurt er en flerårig urt, der vokser vildt i Europa og Asien. Gennem tiderne har malurt været brugt i vin og brændevin. Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag.

Malurt er en flerårig urt, der vokser vildt i Europa og Asien. Urten findes også i andre lande, hvor den er kommet til med kolonisering. Urten har en karakteristisk, aromatisk duft og en meget bitter smag, og det er egenskaber, der gør malurt velegnet til anvendelse i snaps. I Frankrig anvendes urten som hovedingrediens i den sagnomspundne nydelsesdrik absint, og det er også en af ingredienserne i vermouth.

Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag. Her fås pulveriseret malurt i kapsler.

Ingredienser:

Pulveriseret malurt (Artemisia absinthium L.)

Vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose)

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.