Solgar Oceanic Silica 25 mg fra naturpoteket.dk
Solgar Oceanic Silica 25 mg fra naturpoteket.dk
Solgar Oceanic Silica 25 mg fra naturpoteket.dk
Solgar Oceanic Silica 25 mg fra naturpoteket.dk

Solgar Oceanic Silica 25 mg

25912
114,00 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud.
Mængde: 50 vegetabilske kaplser
Daglig dosis: 1-2 kapsel.
Silicium er en særligt væsentlig element for væv i kroppen, som har brug for en ekstra stærk struktur - for eksempel i knogler, hud, hår og negle.
Egnet for veganere.


Solgar Oceanic Silica 25 mg indeholder det vigtige mineral Silica, som udvundet fra den naturlige rødalge (Lithothamnium coralloides).

Silica er vigtigt for skabelsen af kollagen, det vigtigste bindevævsprotein i kroppen. Silicium er derfor et vigtigt næringsstof i dannelsen af ledbrusk, knoglevæv, ledbånd, sener, blodkar, lungevæv, hud, hår, luftrør og andet væv i kroppen. I det væsentlige giver silicium strukturel stabilitet og styrke til kropsvæv.

Ingredienser:

Silicium (fra rødalgepulver - Lithothamnium calcareum)

Kapselskal: Hydroxypropylmethylcellulose

Konsistensmidler: Mikrokrystallisk cellulose, hydroxypropylcellulose, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.