Solgar Vild Oregano Olie fra Naturpoteket.dk
Solgar Vild Oregano Olie fra Naturpoteket.dk
Solgar Vild Oregano Olie fra Naturpoteket.dk
Solgar Vild Oregano Olie fra Naturpoteket.dk

Solgar Vild Oregano Olie

6892
198,00 kr.
Inkl. moms

Kosttilskud.
Mængde: 60 softgel

Daglig dosis: 1 softgel.

Solgar Vild Oregano Olie Softgels med 175 mg “wild oregano” blanding, som svarer til 17,5 mg oregano olie som kommer i en let-optagelig softgel form.Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.


Solgar Vild Oregano er et kosttilskud sammensat af en af vild oregano olie, opløst i ekstra jomfru olivenolie i små bløde kapsler. Helt uden sukker, salt og stivelse samt fri for gær, hvede, soja og mejeriprodukter og helt uden brug af kunstige konserveringsmidler, smagsstoffer eller farver.

Oregano er en urt, man kan finde i de mildere egne i Europa, såsom ved Middelhavet. Olien er ekstraheret fra planternes blade, og både plante, og dets olie har været anvendt i traditionel medicin, samt er kendt for sin kulinariske anvendelser i Middelhavskøkkenet pga den aromatiske duft og smag. De primære aktive stoffer er thymol and carvacrol.

 

Ingredienser:

Ekstra jomfru olivenolie

Oregano olie (Origanum vulgare)

Softgel kapsel: gelatine (fra kvæg)

Vegetabilsk glycerin (stabilisator)

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.