Ikaria Wildfower honning 460 g Økologisk

Ikaria Wildfower honning 460 g Økologisk

20031
225,00 kr.
Inkl. moms

Ikaria Honning 460 g økologisk

Ikariahonning er tilbage!

Den legendariske honning fra den lille ø Ikaria har farve som harpiks, er flydende og har en intens smag af øens vilde blomster og urter med toner af muscovado, safran og lakridsrod.

Ikariahonning er rå, ufiltreret, uopovarmet og flydende - lige fra naturen!

Produktet findes i følgende størrelser: 460 g. / 920 g.

Bierne får ikke sukkervand, men lever af nektar og honningdug HELE året. Det er godt for bierne OG det er godt for honningen! God fornøjelse!

Honningen kommer fra den lille græske Ø, Ikaria, også kaldet Healing Island. Amerikanske forskere har udnævnt øen til en af verdens 5 Bluezones.

Nylige studier fra Athens Universitet viser at et antal urter og blomster, som er en del af fødegrundlaget for bierne på Ikaria, har et væsentligt højere næringsindhold end i resten af Sydeuropa.

Her lever mennesker i pagt med naturen og bliver rask væk 12 år ældre end andre i Europa - OG er sundere i alderdommen. Befolkningen på Ikaria spiser en skefuld honning som kosttilskud hver dag.

Honningen fra Ikaria er legendarisk i Grækenland på grund af dens fantastiske smag og egenskaber. På det bjergrige Ikaria bliver der ikke brugt kunstgødning eller sprøjtemidler. Øen er ekstremt frodig, har en stor biodiversitet - og det kan smages på honningen!

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.