• På tilbud!
  • -10%
Earth Nutrition B Kompleks med C-vitamin 120 kaplser fra NaturPoteket.dk

B Kompleks med C-vitamin - Earth Nutrition

000385
269,96 kr. 299,95 kr. -10%
Inkl. moms

Kosttilskud

FOOD-BORN multi B-Vitaminer med C-vitamin

Mængde: 120 vegetabilske kaplser

Anbefalet dosis: 2 kapsler dagligt

Øger energiproduktionen, mindsker træthed og bidrager til normal funktion af nerve- og immunsystem.

Earth Nutrition erstatter fremover Wild Nutrition.

Food Born serien fra Earth Nutrition anvender de samme råvarer og fremstillingsmetoder som Wild Nutrition Food Grown.

Earth Nutrition tilsætter essentielle næringsstoffer til friske og naturlige råvarer, og lader det arbejde i mere end 72 timer. Gennem denne unikke proces optages næringsstofferne i fødevaren.  Selv i små doser er Earth Nutrition kosttilskud effektive på en anden måde end almindelige kosttilskud.

Earth Nutrition B Kompleks med C-vitamin B2 (riboflavin) og B3 (nikotinamid) bidrager til normal funktion af nervesystemet. B6, folinsyre og B12 bidrager til normal funktion af immunsystemet. B5 og biotin bidrager til et normalt energigivende stofskifte

Earth Nutrition B Kompleks med C-vitamin B2 (riboflavin) og B3 (nikotinamid) bidrager til normal funktion af nervesystemet. B6, folinsyre og B12 bidrager til normal funktion af immunsystemet. B5 og biotin bidrager til et normalt energigivende stofskifte. 

Naturligt methylerede B-vitaminformer for sunde homocystinniveauer.

C-vitamin: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt at opretholde nerves-ystemets og immunsystemets funktion. Desuden øger C-vitamin jernoptaget og beskytter B-vitaminer fra at blive oxideret. FOOD-GROWN® Vitamin C har vist sig at have en biotilgængelighed som er 1210 % højere end den almindeligt anvendte syntetisk isolerede askorbinsyre.

Vitamin B1 (tiamin)*: Bidrager til energiomsætning og et til normalt fungerende nervesystem og psykologisk funktion. Dette vigtige B-vitamin bidrager også til en normal hjertefunktion

Vitamin B3 (niacin)*: Bidrager til normal energiomsætning, mindsker træthed og udmattelse, normalt fungerende nervesystem, psykologisk funktion og opretholder en normal hud.

Vitamin B5 (pantotensyre)*: Vitamin B5 (pantotensyre)* Indgår i coenzym A som deltager i syntese og metabolisering af steroidhormoner, D-vitamin og en del neurotransmittere som serotonin og GABA.

Vitamin B12: Bidrager til et normalt fungerende immunsystem, nervesystem og mindsker træthed og udmattelse. Vores FOOD BORN Vitamin B12 indeholder fødevareformerne metylkobalamin og deoxiadenosylkobalamin som har vist sig at have større systemiske effektor end de syntetiske former som normalt anvendes.

Cholin: Bidrager til at opretholde en normal leverfunktion. Kolin er nødvendig for at omsætningen af B-vitaminer kan fungere optimalt. Vores FOOD BORN Cholin indeholder fødevareformen phosphatidylcholin.

Magnesium: med en afgørende rolle i over 300 forskellige kropsfunktioner som bidrager til et normalt fungerende nervesystem og mindsker træthed og udmattelse. Det magnesium som indgår i denne sammensætning er i en naturlig biotilgængelig form fra renset middelhavsvand.

Vitamin B2 (riboflavin)*: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt at opretholde nervesystemets og immunsystemets funktion.

Vitamin B6 (pyridoxin)*: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Den har også en central funktion i nervesystemet og i opretholdelse af den normale psykologiske funktion. Vores FOOD BORN Vitamin B6 forekommer i fødevareformerne pyridoxal- og pyridoxin-5-fosfat.

Folsyre (folin)*: Vores folsyre forekommer i en naturlig folatform fra alfalfa og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Folat bidrager også en til normal psykologisk funktion og normal homocysteinomsætning for at beholde et frisk hjerte-karsystem.

Inositol: Anvendes her for at øge glukosetolerensen og serotonin. Inositol har også en vigtig funktion i omsætningen af B-vitaminer.

*FOOD BORN B-vitaminer fremstilles i en naturligt methyleret form, som gør dem mere biotilgængelige for kroppen.

Fri for:

Hjælpestoffer, hvede, soja, gluten, syntetiske farvestoffer, tilsatte sukkerarter, smagsstoffer og konserveringsmiddel. Indeholder ingen levende gærkulturer i slutproduktet.

Indhold ved 2 kapsler – Referenceværdi i %.
Vitamin C                      50mg            63
Thimian (B1)                   1,1mg        100
Riboflavin (B2)                 1,4mg       100
Niacin (amid – B3)          30 mg         188
Vitamin B6                       5 mg         357
Folinsyre                       200 mcg       100
Vitamin B12                    15 mcg       600
Biotin                              50 mcg      100
Panthotensyre (B5)          10 mg        167
Magnesium                      40 mg         11
Inositol                            20 mg
Cholin                             20 mg
Bioflavonoider                 10 mg

Earth Nutrition’s kosttilskud er udviklet via et samarbejde med en Funktionel Food ekspert og Heidi Riishøj.

Heidi Riishøj er forfatter til flere artikler og pjecer, såsom kostens betydning – med gluten og mælkefri opskrifter. Hun har via flere uddannelser og rejser dygtiggjort sig i kostens betydning for selvhelbredelse og derigennem dedikeret sig til helhed. Helhed er at se rundt omkring hele kroppen, herunder hvilke naturlige kostemner og tilskud der bidrager til bedste udnyttelse i kroppen.

Hvad er forskellen på kosttilskud....

Selve metoden bag funktionel food er at koncentrerer naturlige vitaminer og mineraler i en cellestuktur fra mad. Dette er det primær fokus i alle Earth Nutritions tilskud.

Der bruges naturlige ingredienser, der dyrkes i en madmasse. Det kan være i lactobacillus, gær m.m. Dette betyder at der sker en integration af vitaminerne og mineralerne i koncentreret form i celler fra madmasser.

Der bruges ingen kemikalier, ingen opløsningsmidler m.m. Processen sker i lav varme, der respekterer madens celler og dermed bevarer vitaminerne og mineralerne i en optimal vugge.

Mad er at foretrække. Dog kan jorden ofte være udpint, eller der bruges diverse til at holde ukrudt m.m. væk. Ofte er det ikke naturligt. Ofte er maden længe undervejs eller kan stå længe. Alt sammen er med til at gøre maden udhungret for vitaminer og mineraler.

Ved at dyrke næringsstoffer i en madpasta af den allerbedste kvalitet – såsom citrus, gul ært eller gulerod m.fl. kan vi skabe en madmasse med koncentreret vitaminer og mineraler, som kroppen genkender og med glæde accepterer.

Sammenlignet med mange produkter på markedet indeholder hverken Wild Nutrition eller Earth Nutrition ingen konserveringsmidler, farvestoffer, fyldstoffer eller bindemidler. De er også fri for syntetiske eller isolerede og uorganiske ingredienser.

At få funktionel food kosttilskud er helhed for cellerne, kroppen og fordøjelsen. Det er som maden giver der giver os en række komplekse, intelligente og brugbare næringsstoffer der påvirker krop, sind og ånd.

Ingredienser:

Vitamin C (Ascorbic Acid) og bioflavonoids bundet i citrusmasse; magnesium tilsat lactobacillus bulgaricus. Saccharomyces Cerevisiae bundet med inositol, Niacin (Niacinamide), Pantothenic acid (Calcium Pantothenate), Vitamin B6 (Pyrodoxine Hydrochloride), Riboflavin, Thiamin (Thiamin Hydrochloride), Vitamin B12 (cyanocobalamin), Choline (Choline Chloride), Biotin, Folinsyre (Methylfolate). Vegetabilske kapsler.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.