• På tilbud!
  • -10%
Food-Grown B Complex + Wild Nutrition

Food-Grown B Complex + Wild Nutrition

48129
197,10 kr. 219,00 kr. -10%
Inkl. moms

FOOD-GROWN® B COMPLEX PLUS 60 kapsler.

Anbefalet til: Mænd og kvinder i alle aldre.

Anbefalet dosis: En kapsel dagligt med eller uden mad.

Øger energiproduktionen og mindsker træthed. Naturligt methylerede B-vitaminformer for sunde homocystinniveauer.

Mængde: 60 kapsler

Aktive ingredienser:

Cordyceps sinensis: Har traditionelt været anvendt som adaptogen, som øger kroppens evne til at håndtere fysiologisk stress, men det har også vist sig i forskningsstudier at den fremmer energiomsætning, udnyttelse af ilt, fysisk udholdenhed og lipidhkontrol.

C-vitamin: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt at opretholde nerves-ystemets og immunsystemets funktion. Desuden øger C-vitamin jernoptaget og beskytter B-vitaminer fra at blive oxideret. FOOD-GROWN® Vitamin C har vist sig at have en biotilgængelighed som er 1210 % højere end den almindeligt anvendte syntetisk isolerede askorbinsyre.

Vitamin B1 (tiamin)*: Bidrager til energiomsætning og et til normalt fungerende nervesystem og psykologisk funktion. Dette vigtige B-vitamin bidrager også til en normal hjertefunktion Vitamin B3 (niacin)*: Bidrager til normal energiomsætning, mindsker træthed og udmattelse, normalt fungerende nervesystem, psykologisk funktion og opretholder en normal hud.

Vitamin B5 (pantotensyre)*: Vitamin B5 (pantotensyre)* Indgår i coenzym A som deltager i syntese og metabolisering af steroidhormoner, D-vitamin og en del neurotransmittere som serotonin og GABA. Vitamin B5 bidrager til et normalt mentalt sundhedstilstand.

Vitamin B12*: Bidrager til et normalt fungerende immunsystem, nervesystem og mindsker træthed og udmattelse. Vores FOOD-GROWN® Vitamin B12 indeholder fødevareformerne metylkobalamin og deoxiadenosylkobalamin som har vist sig at have større systemiske effektor end de syntetiske former som normalt anvendes.

Cholin: Bidrager til at opretholde en normal leverfunktion. Kolin er nødvendig for at omsætningen af B-vitaminer kan fungere optimalt. Vores FOODGROWN® Cholin indeholder fødevareformen phosphatidylcholin.

Coenzym Q10: Naturligt forekommende enzymatisk cofaktor som finde si alle cellers kraftværker, mitokondrierne, og øger intracellulær og systemisk energi. Det har også vist sig at fremme immunsystemet. Coenzym Q10-reserverne mindsker brugen af lægemidler, f.eks statiner, antidepressiver og betablokkere. FOOD-GROWN® CoEnzyme Q10 er en meget biotilgængelig kilde til coenzym Q10 som indeholder både ubiquinon og ubiquinol.

Magnesium: med en afgørende rolle i over 300 forskellige kropsfunktioner som bidrager til et normalt fungerende nervesystem og mindsker træthed og udmattelse. Det magnesium som indgår i denne sammensætning er i en naturlig biotilgængelig form fra renset middelhavsvand.

Vitamin B2 (riboflavin)*: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt at opretholde nervesystemets og immunsystemets funktion.

Vitamin B6 (pyridoxin)*: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Den har også en central funktion i nervesystemet og i opretholdelse af den normale psykologiske funktion. Vores FOOD-GROWN® Vitamin B6 forekommer i fødevareformerne pyridoxal- og pyridoxin-5-fosfat.

Folsyre (folin)*: Vores folsyre forekommer i en naturlig folatform fra alfalfa og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Folat bidrager også en til normal psykologisk funktion og normal homocysteinomsætning for at beholde et frisk hjerte-karsystem.

Inositol: Anvendes her for at øge glukosetolerensen og serotonin. Inositol har også en vigtig funktion i omsætningen af B-vitaminer.

Mangan: Bidrager til normal energiomsætning, opretholder normal knoglesundhed og bindevævsdannelse. Det bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

Kalcium: Kalcium er nødvendig for at opretholde normal knogle- og tandsundhed og muskelfunktion, samt et friskt nervesystem. En del neurotransmitterer har brug for kalcium for at overføre nervesignaler. Den glatte muskulatur har brug for kalcium for at stimulere produktionen af ATP (adenosintrifosfat) - for at frigøre den energi som kræves ved muskelkontraktion. Den naturlige kalciumform som indgår i denne blanding kommer fra søgræs som ekstraheres fra koldt vand og renses. Biotin: Det her B-vitamin er nødvendig for at opretholde normal knogle- og tandsundhed og muskelfunktion, samt et friskt nervesystem. Det bidrager også til normal energiomsætning, normalt fungerende nervesystem, omsætningen af makronæringsstoffer, fysiologisk funktion og bibeholder kvaliteten af hår, slimhinder og hud.

PABA: Den her anonyme B-vitamin lignende komponent fungerer som en antioxidant og der er forskning som viser at den understøtter aldringsprocessen og dæmper fremkomsten af gråt hår. Den har også en positiv virkning på fordøjelsen og humøret. PABA hjælper kroppen med at udnytte vitamin B5.

*FOOD-GROWN® B-vitaminer fremstilles i en naturligt methyleret form, som gør dem mere biotilgængelige for kroppen.

Fri for:

Hjælpestoffer, hvede, soja, gluten, syntetiske farvestoffer, tilsatte sukkerarter, smagsstoffer og konserveringsmiddel. Indeholder ingen levende gærkulturer i slutproduktet.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.