• På tilbud!
  • -10%
Food-Grown B12 PLUS- Wild Nutrition

Food-Grown Vitamin b12 + Wild Nutrition

48136
99,00 kr. 110,00 kr. -10%
Inkl. moms

FOOD-GROWN®  b12+ indeholder fødevareformerne metylkobalamin og deoxiadenoaylkobalamin som har vist sig at have en større systemisk effekt end de syntetiske former som normalt anvendes.

Anbefalet til: Mænd og kvinder i alle aldre.

Anbefalet dosis: En kapsel dagligt med eller uden mad.

Mængde: 30 kapsler

Nu med 10% rabat

God udløbsdato!

Giver øget energi og gør dig udhvilet. Støtter en sund aldring (især hjernen)

Er god for vegetarer og veganere

Hjælper dem som har problem med at optage b12 fra blodet.

Aktive ingredienser:

Vitamin B12: Vitamin B12 bidrager til en normal energiomsætning, mindsker træthed og udmattelse, normalt fungerende immun- og nervesystem og normal psykologisk funktion. Bidrager også til homocysteinomsætningen og dannelse af røde blodlegemer. Økologisk rødbedepulver: Vores økologiske rødebedepulver indeholder rigeligt med B-vitaminer, C-vitamin og mineralerne jern, magnesium, zink og kobber for at større vitamin B12 og betacyanin for at give næring til blodet. FOOD-GROWN® B-vitaminer fremstilles i en naturligt methyleret form som gør dem mere biotilgængelige for kroppen.

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.