Mest solgte

Information

Nyheder

Tilbud

Sete varer

Tilbud! Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition Forstør

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

48120

Ny vare

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

Kosttilskud. Antioxidant.

Kompleks af FOOD-GROWN® Vitaminer, mineraler og urteekstrakt. Passer specielt til dig med en krævende livsstil og har brug for ekstra støtte til immunforsvaret.

Styrker immunforsvaret og har anti-inflammatorisk effekt.

Indhold: 60 kapsler.

Anbefalet dosis: To kapsler dagligt.

God dato!

Flere detaljer

242,96 kr inkl. moms

-10%

269,95 kr inkl. moms

Yderligere information

Ingredienser:

Ekstrat fra fyrrebark

Sund hud, godt immunforsvar, beskytter blodkar og stimulerer cirkulationen

Gurkemeje

Antioxiderende, anti-inflammatorisk, mildt afgiftende.

FOOD-GROWN® CoEnzyme Q10

En naturligt forekommende enzym cofaktor og kraftig antioxidant som anvendes af alle celler for at producerer energi og styrker immunforsvaret.

Aktive ingredienser:

Betakaroten: Betakartoten er et forstadie til A-vitamin. Eftersom kroppen kun omdanner den mængde A-vitamin som den behøver fra betakaroten er der ingen problemer med den giftighed som ofte forbindes med syntetisk A-vitamin. FOODGROWN® Beta-Carotene har vist at blive bedre optaget og metaboliseres bedre af leveren til A-vitamin end syntetisk betakaroten.

E-vitamin:  bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Betakaroten er et forstadium til A-vitamin.

FOOD-GROWN® Vitamin E indeholder alle tokoferoler og tokotrienoler som den optræder i fødevarerne. 

C-vitamin: Bidrager til normal energiomsætning, mindsker træthed og udmattelse, normal funktion af knogle, bursk, tandkød, hus, tænder, blodkar og kollagendannelse. C-vitamin bidrager også til et normalt fungerende nerve- og immunsystem, normal psykologisk funktion, samt til at øge jernoptaget og beskytte cellerne mod oxidativt stress. C-vitamin bidrager også til at beholde immunsystemets normale funktion efter et intensivt træningspas.

FOOD-GROWN® Vitamin C har vist sig at have en biotilgængelighed som er 1210 % højere end den almindeligt anvendte syntetisk isolerede aksorbinsyre.

Magnesium: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, normal energiomsætning og psykologisk funktion. Magnesium bidrager også til et normalt fungerende nervesystem og opretholder en normal knogle- og tandsundhed. Magnesium spiller også en rolle ved celledeling. Det magnesium som indgår i denne formel er i en naturligt biotilgængelig form fra renset middelhavsvand.

Zink: Bidrager til normal kognitiv funktion, et normalt fungerende immunsystem og bidrager til at opretholde normalt syn og knogle-, hår-, hud- og neglekvalitet. Zink bidrager også til celledeling. Zink bidrager til en normal omsætning af fedtsyrer og makronæringsstoffer (fedt, protein og kulhydrat) og til at opretholde normale hormonniveauer i blodet. Vores Food-Grown® Zinc har faktisk vist sig at optages og tilbageholdes i kroppen i 75 % højere grad end syntetiske former som zinksulfonat og zinkglukonat.

Kopper: Bidrager til normalt fungerende nervesystem, energiomsætning, immunforsvar og bindevæv. Dette vigtige sporstof bidrager til normal hårpigmentering, normal jerntransport i kroppen og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt påvirkning. FOOD-GROWN® Copper har vist sig at have et 44 % større optag end syntetiske former af kobber.

Mangan: Bidrager til normal energiomsætning, opretholder normal knoglesundhed og bindevævsdannelse. Det bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Selen: Bidrager til at opretholde normal hår- og hudkvalitet, beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til et normalt fungerende immun- og skjoldbruskkirtelsystem. 

Glutamin: Øger vækst og absorptionsevnen af fordøjelseskanalens slimhinder og støtter syntesen af sekretorisk IgA som er nødvendige for passende immunfunktioner. 

Blåbærekstrakt: Er rigt på kraftfulde antioxidanter og antocyaniner som er nødvendige for at reparere og styrke kapillærvæggene.

Grapefrugtekstrakt: En velkendt plante med høje koncentrationer af antioxidantforbindelser som E-vitamin, flavanoider, linolayre, som har vist sig at inducere apoptose (programmeret celledød) af muterede celler. Det frammer også et sundt blodtryk og sunde kolesterolniveauer.

Ekstrakt fra fyrrebark: Er et ekstrakt fra den franske strand-fyr Pinus pinaster som har enestående antioxidant-egenskaber. Ifølge forskning styrker det immunsystemet og styrker væggene i blodkar og kapillærer, der er forbundet med en sund hud. Det understøtter også cirkulationen og reducerer stressinduceret arteriel konstriktion og blodpropper. Det har vist sig nyttig i hormonelle forhol som endometriose.

Økologisk gurkemejepulver: Indeholder rigeligt med antioxidanter, antimikrobielle og lever-beskyttende egenskaber. Desuden hjælper det til at modulere inflammatoriske reaktioner og støtter en sund afgiftning (styrker aktiviteten af glutation-s-transferase og UDP-glukuronyltransferase).

Coenzym Q10: FOOD-GROWN® CoEnzyme Q10 er en meget biotilgængelig kilde til coenzym Q10 som indeholder både ubiquinon og ubiquinol. Naturligt forekommende enzymatisk cofaktor som findes i cellernes kraftstationer, mitokondrierne, og øger intracellulær og systemisk energi. Det har også vist sig at fremme immunsystemer. Coenzym Q10-reserverne mindskes ved anvendelse af medicin, såsom statiner, antidepressive midler og betablokkere.

FOODGROWN® CoEnzyme Q10 er en meget biotilgængelig kilde til coenzym Q10 som indeholder både ubiquinon og ubiquinol.

Bioflavonoider: Er naturlige vegetabilske forbindelser som i følge forskning forbedrer styrken i kapillærvægge og kapillærvener og modificerer immunforsvaret på virus og bakterier. De forøger også optagelsen af C-vitamin og beskytter mod beskadigelse af kroppen.

Ingredienserne-iFOOD-GROWN®  er alle fremstillet ved lav temperatur for at bevare deres oprindelige tilstand. 

Fri for:

Hjælpestoffer, hvede, soja, gluten, syntetiske farvestoffer, tilsatte sukkerarter, smagsstoffer og konserveringsmiddel. Indeholder ingen levende gærkulturer i det færdige produkt.

Næringsindhold pr daglig dosis:

Betakaroten 0,5 mg *

E-vitamin 25 mg a-TE*** 208

C-vitamin 15 mg 19

Magnesium 75 mg 20 %

Zink 4 mg 40 %

Kobber 500 μg 50 %

Mangan 2,5 mg 125 %

Selen 30 μg 55 %

Glutamin 60 mg *

Blåbær ekstrakt 5 mg *

Vindruekerneekstrakt 95 mg *

Fyrretræ/Furu ekstrakt 30 mg *

Gurkemeje ekstrakt 50 mg *

CoEnzym Q10 0,4 mg *

Citrus Bioflavanoider 1,2 mg *

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

Kosttilskud. Antioxidant.

Kompleks af FOOD-GROWN® Vitaminer, mineraler og urteekstrakt. Passer specielt til dig med en krævende livsstil og har brug for ekstra støtte til immunforsvaret.

Styrker immunforsvaret og har anti-inflammatorisk effekt.

Indhold: 60 kapsler.

Anbefalet dosis: To kapsler dagligt.

God dato!

Relaterede produkter

Nyhedsbrev

Din informationskilde til naturens mirakler