• På tilbud!
  • -10%
Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

48120
247,50 kr. 275,00 kr. -10%
Inkl. moms

Food-Grown Antioxidant Boost 60 kaplser- Wild Nutrition

Kosttilskud. Antioxidant.

Kompleks af FOOD-GROWN® Vitaminer, mineraler og urteekstrakt. Passer specielt til dig med en krævende livsstil og har brug for ekstra støtte til immunforsvaret.

Styrker immunforsvaret og har anti-inflammatorisk effekt.

Indhold: 60 kapsler.

Anbefalet dosis: To kapsler dagligt.

Ingredienser:

Ekstrat fra fyrrebark

Sund hud, godt immunforsvar, beskytter blodkar og stimulerer cirkulationen

Gurkemeje

Antioxiderende, anti-inflammatorisk, mildt afgiftende.

FOOD-GROWN® CoEnzyme Q10

En naturligt forekommende enzym cofaktor og kraftig antioxidant som anvendes af alle celler for at producerer energi og styrker immunforsvaret.

Aktive ingredienser:

Betakaroten: Betakartoten er et forstadie til A-vitamin. Eftersom kroppen kun omdanner den mængde A-vitamin som den behøver fra betakaroten er der ingen problemer med den giftighed som ofte forbindes med syntetisk A-vitamin. FOODGROWN® Beta-Carotene har vist at blive bedre optaget og metaboliseres bedre af leveren til A-vitamin end syntetisk betakaroten.

E-vitamin:  bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Betakaroten er et forstadium til A-vitamin.

FOOD-GROWN® Vitamin E indeholder alle tokoferoler og tokotrienoler som den optræder i fødevarerne. 

C-vitamin: Bidrager til normal energiomsætning, mindsker træthed og udmattelse, normal funktion af knogle, bursk, tandkød, hus, tænder, blodkar og kollagendannelse. C-vitamin bidrager også til et normalt fungerende nerve- og immunsystem, normal psykologisk funktion, samt til at øge jernoptaget og beskytte cellerne mod oxidativt stress. C-vitamin bidrager også til at beholde immunsystemets normale funktion efter et intensivt træningspas.

FOOD-GROWN® Vitamin C har vist sig at have en biotilgængelighed som er 1210 % højere end den almindeligt anvendte syntetisk isolerede aksorbinsyre.

Magnesium: Bidrager til at mindske træthed og udmattelse, normal energiomsætning og psykologisk funktion. Magnesium bidrager også til et normalt fungerende nervesystem og opretholder en normal knogle- og tandsundhed. Magnesium spiller også en rolle ved celledeling. Det magnesium som indgår i denne formel er i en naturligt biotilgængelig form fra renset middelhavsvand.

Zink: Bidrager til normal kognitiv funktion, et normalt fungerende immunsystem og bidrager til at opretholde normalt syn og knogle-, hår-, hud- og neglekvalitet. Zink bidrager også til celledeling. Zink bidrager til en normal omsætning af fedtsyrer og makronæringsstoffer (fedt, protein og kulhydrat) og til at opretholde normale hormonniveauer i blodet. Vores Food-Grown® Zinc har faktisk vist sig at optages og tilbageholdes i kroppen i 75 % højere grad end syntetiske former som zinksulfonat og zinkglukonat.

Kopper: Bidrager til normalt fungerende nervesystem, energiomsætning, immunforsvar og bindevæv. Dette vigtige sporstof bidrager til normal hårpigmentering, normal jerntransport i kroppen og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt påvirkning. FOOD-GROWN® Copper har vist sig at have et 44 % større optag end syntetiske former af kobber.

Mangan: Bidrager til normal energiomsætning, opretholder normal knoglesundhed og bindevævsdannelse. Det bidrager også til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Selen: Bidrager til at opretholde normal hår- og hudkvalitet, beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til et normalt fungerende immun- og skjoldbruskkirtelsystem. 

Glutamin: Øger vækst og absorptionsevnen af fordøjelseskanalens slimhinder og støtter syntesen af sekretorisk IgA som er nødvendige for passende immunfunktioner. 

Blåbærekstrakt: Er rigt på kraftfulde antioxidanter og antocyaniner som er nødvendige for at reparere og styrke kapillærvæggene.

Grapefrugtekstrakt: En velkendt plante med høje koncentrationer af antioxidantforbindelser som E-vitamin, flavanoider, linolayre, som har vist sig at inducere apoptose (programmeret celledød) af muterede celler. Det frammer også et sundt blodtryk og sunde kolesterolniveauer.

Ekstrakt fra fyrrebark: Er et ekstrakt fra den franske strand-fyr Pinus pinaster som har enestående antioxidant-egenskaber. Ifølge forskning styrker det immunsystemet og styrker væggene i blodkar og kapillærer, der er forbundet med en sund hud. Det understøtter også cirkulationen og reducerer stressinduceret arteriel konstriktion og blodpropper. Det har vist sig nyttig i hormonelle forhol som endometriose.

Økologisk gurkemejepulver: Indeholder rigeligt med antioxidanter, antimikrobielle og lever-beskyttende egenskaber. Desuden hjælper det til at modulere inflammatoriske reaktioner og støtter en sund afgiftning (styrker aktiviteten af glutation-s-transferase og UDP-glukuronyltransferase).

Coenzym Q10: FOOD-GROWN® CoEnzyme Q10 er en meget biotilgængelig kilde til coenzym Q10 som indeholder både ubiquinon og ubiquinol. Naturligt forekommende enzymatisk cofaktor som findes i cellernes kraftstationer, mitokondrierne, og øger intracellulær og systemisk energi. Det har også vist sig at fremme immunsystemer. Coenzym Q10-reserverne mindskes ved anvendelse af medicin, såsom statiner, antidepressive midler og betablokkere.

FOODGROWN® CoEnzyme Q10 er en meget biotilgængelig kilde til coenzym Q10 som indeholder både ubiquinon og ubiquinol.

Bioflavonoider: Er naturlige vegetabilske forbindelser som i følge forskning forbedrer styrken i kapillærvægge og kapillærvener og modificerer immunforsvaret på virus og bakterier. De forøger også optagelsen af C-vitamin og beskytter mod beskadigelse af kroppen.

Ingredienserne-iFOOD-GROWN®  er alle fremstillet ved lav temperatur for at bevare deres oprindelige tilstand. 

Fri for:

Hjælpestoffer, hvede, soja, gluten, syntetiske farvestoffer, tilsatte sukkerarter, smagsstoffer og konserveringsmiddel. Indeholder ingen levende gærkulturer i det færdige produkt.

Næringsindhold pr daglig dosis:

Betakaroten 0,5 mg *

E-vitamin 25 mg a-TE*** 208

C-vitamin 15 mg 19

Magnesium 75 mg 20 %

Zink 4 mg 40 %

Kobber 500 μg 50 %

Mangan 2,5 mg 125 %

Selen 30 μg 55 %

Glutamin 60 mg *

Blåbær ekstrakt 5 mg *

Vindruekerneekstrakt 95 mg *

Fyrretræ/Furu ekstrakt 30 mg *

Gurkemeje ekstrakt 50 mg *

CoEnzym Q10 0,4 mg *

Citrus Bioflavanoider 1,2 mg *

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.