• På tilbud!
  • -10%
Food-Grown Vitamin D- Wild Nutrition

Food-Grown Vitamin D-30 mcg Wild Nutrition

48123
81,00 kr. 90,00 kr. -10%
Inkl. moms

Food-Grown Vitamin D-25 mcg  Wild Nutrition

Kosttilskud.

FOOD-GROWN® Vitamin D. Vitamin D3-form som let optages i kroppen og er biologisk aktiv. Indeholder alle former for D-vitamin, inklusiv D3, D2 og D1.

Indhold: 60 kapsler.

Anbefalet dosis: To kapsler dagligt med eller uden mad. Dosen kan øges ved beho

God udløbsdato!

For hele familien. Indeholder 25 mikrogram (1000 IE) af FOOD-GROWN® Vitamin D3 i aktiv form. Styrker knogle og tand-sundhed, muskelfunktion, immunsystem og øger kalciumoptaget. Den udgør et udmærket tilskud til personer som ikke har tilgang til sollys selv under sommermånederne og kan være et nødvendigt tilskud om vinteren.

Ingredienser:

Mineralforstærket gær, som indeholder; Vitamin D3 og Vegetabilsk cellulose (kapslen). Fremstillet ved lav temperatur for at bevare deres oprindelige tilstand.

Fri for:

Hjælpestoffer, hvede, soja, gluten, syntetiske farvestoffer, tilsatte sukkerarter, smagsstoffer og konserveringsmidler. Indeholder ingen levende gærkultur i slutproduktet.

Advarselstekst:

Hvis du er gravid eller ammer, tager medicin eller er under medicinsk kontrol, bør du rådføre dig med din læge inden du tager kosttilskud. Vi anbefalder at du tager dine kosttilskud mindst to timer før eller efter at du tager medicin. Opbevares køligt og tørt, men ikke i direkte sollys. Opbevares udenfor børns syns- og rækkevide. Kosttilskud bør ikke erstatte en balanceret kost og livsstil.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.