• På tilbud!
  • -10%
Food Grown Daily Multi Woman 90 kapsler-Wild Nutrition

Food Grown Daily Multi Woman +45-Wild Nutrition

48111
269,10 kr. 299,00 kr. -10%
Inkl. moms

Food Grown Daily Multi Woman +45-Wild Nutrition

Multivitamin til Kvinder over 45 år.

Indhold:  90 Kapsler 

Dosering: 3 kapsler dagligt.

Food state- som i mad! Alle næringstoffer er optaget i food-matrix som kroppen genkender som mad. Derfor den næsten 100% optagelighed og lave udskillelseshastighed

Hvad er Food Grown?

Wild Nutrition FOOD-STATE Daily Multi NUTRITION 45+ BESPOKE WOMAN

Magnesium, K-vitamin, mangan, D-vitamin og C-vitamin for at bidrage til vedligeholdelse af normal knogle sundhed; 

Zink, biotin og kobber til at støtte hud og hår; Vitamin B5, B3 og folinsyre for reduktion af træthed og udmattelse; Iod og selen til at støtte normal stofskifte funktion; Vitamin B6 til regulering af hormonale aktivitet og normal psykologisk funktion og vitamin B12 for den normale funktion af immunsystemet. 

Wild Nutrition kombinerer banebrydende Food-STATE og hele fødevareingredienser at skabe meget bio-tilgængelige, skræddersyede kosttilskud, der er både køn og livsfase specifik. Alle produkter er udviklet med ekspertise i ernæringsmæssige medicin kombineret med mange års klinisk erfaring.

Ingredienser:

C og Bioflavonoider inkorporeret i Citruskvas vitamin; Betacaroten inkorporeret i gulerods- koncentrat;Mineral forbedret Gær giver thiamin, riboflavin, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D3, niacin, pantotensyre, E-vitamin, biotin, cholin, inositol, GTF Chrom, Kalium, Bor og Pro-natured Coenzym Q10; Lactobacillus bulgaricus (fra mælk) giver magnesium, kobber, mangan, selen, zink, molybdæn, jern, jod og calcium; Folinsyre og vitamin K inkorporeret i lucerne koncentrere; Alpha Lipoic Acid, gurkemeje pulver, Cordyceps Sinensis pulver og betain hydrochlorid. Vegetabilske Cellulose i kapselen.

Bespoke Woman + 45

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.