Mest solgte

Information

Nyheder

Tilbud

Sete varer

Tilbud! Punalpin til Mænd 360 +180 tabletter. Forstør

Punalpin til Mænd 360 +180 tabletter.

10001

Ny vare

Punalpin til Mænd 540 tabletter.

360 tabletter med Granatæble ekstrakt og
180 tabletter med Galangarod ekstrakt.
Til 3 måneder!

Kosttilskud.

Flere detaljer

955,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Kosttilskud til Mænd.

Indhold:  Granatæble, Galangarod.
Granatæble (Punica granatum) med meget højt indhold af "ellagitanniner", en speciel slags tanniner. Granatæbleekstraktet anvendt i Punalpin® har et højt indhold af punicalaginer og punicaliner.
Den daglige dosis af granatæbleekstrakt i Punalpin® indeholder min. 400 mg punicalaginer.
Granatæbleekstraktet leveres af en førende europæisk leverandør.
Forside / Om Punalpin®
Om Punalpin®
Punalpin® består af et granatæbleekstrakt og et galangarodpulver, som begge er forarbejdet på skånsom vis, så de naturlige, karakteristiske stoffer er bevaret i videst muligt omfang.
Granatæble
Granatæble (Punica granatum) er rig på ellagitanniner, som er en særlig type tanniner. De vigtigste ellagitanniner i granatæble er punicalaginer og punicaliner. Indholdet af disse stoffer anvendes som målestok for kvaliteten af granatæbleekstrakter. Granatæbleekstraktet anvendt i Punalpin® har et højt indhold af punicalaginer og punicaliner.
Den daglige dosis af granatæbleekstrakt i Punalpin® indeholder min. 400 mg punicalaginer, punicaliner og beslægtede forbindelser totalt, heraf min. 300 mg punicalaginer (punicalagin A og B).
Granatæbleekstraktet leveres af en førende europæisk leverandør.

Galangarod eller (Alpinia galanga) indeholder en række mere eller mindre flygtige stoffer, bl.a. 1’S-1′-acetoxychavicolacetat (ACA). Dette stof findes i rigelige mængder i stor galanga, men stort set ingen andre steder i planteriget. ACA er med til at give roden dens stærke smag.
Den daglige dosis af galangarodpulver i Punalpin® indeholder min. 16 mg ACA.
Metoden til forarbejdning af galangarod specielt udviklet, da det kræver stor omhyggelighed at bevare de flygtige naturlige stoffer, både igennem produktionsprocessen og i det færdige produkt. Galangarødder importeres helt friske fra Thailand og videreforarbejdes i Danmark og Sverige.


Kvalitetskontrol
Der anvendes hhv. punicalaginer / punicaliner / ellaginsyre i granatæbleekstrakt og ACA i galangarod, som markørstoffer for kvaliteten af Punalpin®. Niveauet af disse stoffer måles derfor løbende under produktionen og også efterfølgende for at kontrollere holdbarheden af Punalpin®.
Virkning
Det er ikke lovligt for en forhandler at udtale sig om virkningen af ingredienserne i et kosttilskud med mindre der er givet speciel tilladelse fra EU-kommissionen. Der arbejdes på at opnå en sådan tilladelse. Indtil da er det op til forbrugeren selv at søge information.
Patentering og forskning
Punalpin® er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling, der bl. a. omfatter afprøvning af produktet i klinisk studie, analyse af forskellige råvarekilder og tabletformuleringer samt holdbarhedsanalyse. Der er ansøgt om patentrettighederne til virkning af kombinationen samt forarbejdningsmetoden af galanga og arbejdes fortsat på udvikling af produktet.
Sikkerhed
Der lægges stor vægt på, at tabletterne er nemme at sluge, hurtigt opløses i maven, samt ikke giver bivirkninger. Ved sart mave kan dosis gradvist sættes op til produktets anbefalede daglige dosis.
Prisen: I pakken er der til 3 måneders forbrug, så prisen er slet ikke så tosset!Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Punalpin til Mænd 360 +180 tabletter.

Punalpin til Mænd 360 +180 tabletter.

Punalpin til Mænd 540 tabletter.

360 tabletter med Granatæble ekstrakt og
180 tabletter med Galangarod ekstrakt.
Til 3 måneder!

Kosttilskud.

Relaterede produkter

Nyhedsbrev

Din informationskilde til naturens mirakler