Glucomannan Complex pulver

Glucomannan Complex pulver - Natur Drogeriet

17237
238,50 kr.
Inkl. moms
Glucomannan-fibre fra konjakrod, bidrager til vægttab og til vedligeholdelse af et normalt kolesterolniveau i blodet. Reduceret kalorieindtag fremmer vægttab.Vi lever i en madkultur, og mad er for mange lig med hygge, hvilket gør det svært at tabe sig. 


Anbefalet daglig dosis:  1 måleske 3 gange daglig før et måltid. For kolesterolnormalisering: 1 måleske 4 gange daglig.

Mængde: 280 gram

Anvendelse: 1 måleske udrøres i rigelig væske og indtages med det samme. Overdreven indtagelse kan virke afførende. Vigtig information: Pulveret skal indtages med rigelig væske (1-2 glas), for at undgå tilstopning af spiserøret. Dette gælder især personer med synkebesvær. Vandopløselige fibre optager deres egen vægt flere gange i væske. Herved dannes en gele, der fylder mavesækken, så man hurtigere føler sig mæt.

Det er generelt kent at reduceret indtag af kalorier fører til vægttab – men det er svært, hvis man hele tiden føler sult! Glucomannan er vandopløselige fibre fra konjakrod, som i kontakt med væske svulmer op til en gelé og fylder mavesækken, hvorved du føler dig hurtigere mæt. Fibrene forsinker tømning af mavesækken, hvilket giver et mere stabilt blodsukker, og oveni bliver hele fordøjelsen stimuleret positivt. Glucomannan medvirker til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Fibrenes evne til at opsuge væske reducerer foruden affaldsstoffer også kolesterol (LDL).

Ingredienser:

Glumannan fibre fra konjakroden (Amorphophallus konjac K.Koch),, sødestof (erythritol),, inulin fra cikorierod (Cichorium intybus L.),, hindbærpulver (Rubus idaeus L.),, maltodextrin (majs),, syre (citronsyre), , sødestof (steviolglycosid).

No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.