List of products by brand Lime Pharma

LIME PHARMA ApS er et dansk ejet helsekost firma, som drives med entusiasme, idealisme og forståelse for menneskers forskelligheder. Vi er engageret og interesseret i sundhed og livsstil, og søger derfor altid efter de bedste produkter og nyheder på markedet inden for kosttilskud og helsekost. Den erfaring, vi har opnået gennem tiden kommer os til gavn, når vi rejser ud i verden for at observere udvikling, innovation og forbedringer indenfor helseprodukter. Vi stræber efter at tilbyde de reneste og mest effektive produkter til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Økologi og bæredygtighed er meget vigtige nøgleord for os.

129,00 kr.
Mundspray Propolis Apropolis 30 mlMundspray med propolisekstrakt. Smag af citron og pebermynte. For lindring og velbehag i mund og hals. Glutenfri, laktosefri, alkoholfri og sukkerfri. Kan have en afførende virking ved indtagelse i større mængder. Bør ikke gives til børn under 3 år. Anvendes ikke ved honning- og propolisallergi, under graviditet eller...
Viser 1-1 af 1 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.