List of products by brand Lime Pharma

LIME PHARMA ApS er et dansk ejet helsekost firma, som drives med entusiasme, idealisme og forståelse for menneskers forskelligheder. Vi er engageret og interesseret i sundhed og livsstil, og søger derfor altid efter de bedste produkter og nyheder på markedet inden for kosttilskud og helsekost. Den erfaring, vi har opnået gennem tiden kommer os til gavn, når vi rejser ud i verden for at observere udvikling, innovation og forbedringer indenfor helseprodukter. Vi stræber efter at tilbyde de reneste og mest effektive produkter til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Økologi og bæredygtighed er meget vigtige nøgleord for os.

129,00 kr.
Mundspray Propolis Apropolis 30 mlMundspray med propolisekstrakt. Smag af citron og pebermynte. For lindring og velbehag i mund og hals. Glutenfri, laktosefri, alkoholfri og sukkerfri. Kan have en afførende virking ved indtagelse i større mængder. Bør ikke gives til børn under 3 år. Anvendes ikke ved honning- og propolisallergi, under graviditet eller...
Fo-Ti Tieng Te 200 gram fra NaturPoteket.dk
Ikke på lager
Mad & Drikke

Fo Ti Tieng Te 200 gram

Lime Pharma
47900
79,00 kr.
Udsolgt indtil videre. Se alternativerne nedenunder; FUSI TE og Kolanød! Urteteer Fo-Ti Tieng eller Fo Ti som den også kaldes i daglig tale er en gammel kinesisk urtete-blanding i pulverform. Legenden Li Chieng-Yun levede ifølge de kinesiske fortællinger i rigtig mange år. Han siges at have levet af enkel mad og af urterne i denne te, som betegnes som...
Udforsk

Økologisk Manuka Honning Sonnentor

Lime Pharma
00071
380,00 kr.
Madvare Økologisk Manuka blomsterhonning fra New Zealand. TA 25+ Fra Sonnentor® (AT) TA 25+ betyder et meget høj kvalitet. Svarer til over 1000 MGO! Indhold: 250 g Opbevares tørt og beskyttet mod varme.
Viser 1-3 af 3 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.