List of products by brand MÁDARA

Mádaras er lækre, virkningsfulde, økologiske hudplejeprodukter i luksusklasse til en fornuftig pris.

De fire unge kvinder fra Letland der har skabt Mádara har den overbevisning, at råvarerne skal være lokale, økologiske eller gerne vilde. Produkterne skal være effektive og priserne skal være fair så alle kan være med.

Madaras eget udsagn: I tusinder af år har vores hårde og kolde nordlige klima næret planter med ekstraordinære egenskaber. Dybe rødder, bitre blade og knudret bark har helet sår og reddet liv. Og den hårdt vundne viden og visdom om at overleve i et koldt nordisk klima, der overføres fra mor til datter, fra far til søn, er stadig i vores blod. Nu i det 21. århundrede tilstræber vi at bevise, at naturen giver os alt, hvad vi har brug for.

Less
Personlig Pleje

Deep Moisture Vitamin Oil 50 ml fra Mádara

MÁDARA
4072978
259,00 kr.
Hudpleje og Kosmetik. Vitamin ansigtolie. Mængde: 50 ml. Olien i den smaragd-grønne flaske er en perfekt balance mellem omega 3 og 6. Spækket med e-vitamin og hjælper alle hudtyper. Den plejer og revitaliserer og gør huden blød og ensartet med en lækker glød. Kan bruges til både ansigt og krop. Kan benyttes direkte på nyrenset hud eller...
Personlig Pleje

Mádara Deep Moisture Nourish Fugtighedscreme 50 ml

MÁDARA
40070645
239,00 kr.
Hudpleje og Kosmetik. En rig, ultra-nærende fugtighedscreme. Mængde: 50 ml. Ideel til tør hud i koldt eller tørt klima. Hjælper med at opretholde optimale fugtighedsniveauer, mens den øjeblikkeligt beroliger en dehydreret hudoverflade og genopliver hudfarven.
Personlig Pleje

Mádara Melting Cleansing Oil Ansigtsrens 100 ml

MÁDARA
4007264
159,00 kr.
Hudpleje og Kosmetik. Blid oliebaseret ansigtrens. Mængde: 100 ml. Denne blide oliebaserede ansigtsrens renser huden smelter makeuppen væk og renser dybt, fjerner også effektivt foundation og mineralbaseret solcreme. Benytter milde rensemidler samtidig med at e-vitamin, kæmpenatlys-olie og mandel-olie nærer og blødgør huden.
Viser 1-3 af 3 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.