List of products by brand Allos

Allos har Økologiske Smørrepålæg af grøntsager og linser foruden også mange økologiske fødevarer.

Mad & Drikke

Smørepålæg Aufs Brot Toscana, Allos

Allos
15125
20,95 kr.
Økologisk, vegansk smørepålæg. Smagen af Toscana  med aubergine, squash, peberfrugt og lækker smag af krydderurter. Opbevares på køl efter åbning, og anvendes inden for 3-4 dage.
24,95 kr.
Linsen-Aufstrich Belugalinse Balsamico fra Allos glutenfri, vegansk.  Vegetabilsk smørrepålæg med tomater, beluga linser og balsamico. Beluga linser er superfood blandt bælgfrugter og er fulde af energi og proteiner. De er ekstremt cremet, men har også den specielle bid, fordi de indeholder hele linser . Skal du bare prøve det?  på brød eller som en fin...
Smørepålæg Streich Mango og Karry Zwergenwiese 180 g fra NaturPoteket.dk
  • På tilbud!
29,95 kr.
Fødevare Økologisk, vegetabilsk, glutenfri Vegansk økologisk smørepålæg lavet af solsikkefrø med mango og karry Mængde: 180 g Anvendelse: på brød eller blandet med yoghurt som dip eller dressing.
Smørepålæg Streich Soltørret Tomat Zwergenwiese 180 g fra NaturPoteket.dk
  • På tilbud!
28,95 kr.
Fødevare Økologisk, vegetabilsk, glutenfri Vegansk økologisk smørepålæg lavet af solsikkefrø med soltørrede tomater. Mængde: 180 g Anvendelse: på brød eller blandet med yoghurt som dip eller dressing.
Smørepålæg Streich Tomat og Oliven Zwergenwiese 180 g fra NaturPoteket.dk
  • På tilbud!
28,95 kr.
Fødevare Økologisk, vegetabilsk, glutenfri Vegansk økologisk smørepålæg lavet af solsikkefrø, tomater og oliven Mængde: 180 g Anvendelse: på brød eller blandet med yoghurt som en dip eller dressing.
Viser 1-5 af 5 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.