List of products by brand Thybi Økologisk Honning

Kvalitetshonning fra Thy, Koldpresset og økologisk

Da honning er et naturprodukt behandles den meget nænsomt for at sikre bevaring af sine gode egenskaber med mikronæringsstoffer, enzymer og smags- og aromastoffer. Dette indebærer at honningen udvikler sig videre i glasset. Jeg henter honningtavlerne tidligt om morgenen og hurtigt derefter er de presset ,siet og fyldt på glas.Det er meget vigtigt at honningen ikke opvarmes,da dette vil ødelægge de enzymer der får honningen til at leve videre og dermed bevare sine gode egenskaber .

Med tiden vil honningen krystallisere . Dette er en naturlig proces.Den kan gøres flydende igen ved forsigtig opvarmning i vandbad( max. 38 grader).Den kan også nydes som den er, hvor krystallerne smelter på tungen.

Efterårshonningen er en lynghonning, her kan de små luftblærer, der indkorporeres ved presningen , ikke undslippe,da den er thixotropisk (geleagtig).

Jeg presser al min honning. Presset honning indeholder langt flere pollenkorn end slynget honning og dermed langt flere mikronæringsstoffer, smags- og aromastoffer.

 

Less
Mad & Drikke

Thybi Økologisk Mosebølle Honning 250 g.

Thybi Økologisk Honning
thybi
82,00 kr.
Honnig fra bistader i Thy Økologisk og uopvarmet 250 g. Der er flere varianter alt efter årstidens blomster. Mosebølle er en anden af dem, bestil den her på hjemmesiden.
Mad & Drikke

Thybi Økologisk Lyng Honning 250 g.

Thybi Økologisk Honning
thybi
82,00 kr.
Økologisk Lynghonning fra Thy Honnig fra bistader i Thy Økologisk og uopvarmet Flydende efter høst, men krystaliserer hen af vejen. Opvarmning til ca 40 grader gør den flydende igen. Mængde: 250 g.
Viser 1-2 af 2 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.