Mest solgte

Information

Nyheder

Tilbud

Varer fra Ecooking

Ecookings produkter udmærker sig blandt andet ved at have så høje koncentrationer af effektive og virksomme komponenter, at produkterne kan bruges både i saloner og derhjemme.

 


”Mange ingredienser, der virkeligt virker, er ekstremt kostbare – især i de doser, der skal til for at skabe en varig effekt. Men med Ecooking har jeg givet slip og lever op til mine egne drømme: Her sparer jeg ikke på noget, og jeg putter alt det, der efter min mening skal til, i det enkelte produkt. Samtidig er det vigtigt for mig, at kvinder og mænd uden millioner har adgang til mine produkter og oplever, hvor glad man bliver, når man kan mærke og se, at huden får den fugt og pleje, der skal til. Derfor er det ikke ingredienserne, der sætter prisrammen, men mig, ud fra ønsket om, at alle skal have råd til ren skønhed”.Spørger man Tina, om hendes produkter kun virker, hvis de bruges som serie, så er svaret ”nej”. Hvert produkt er en problemløser, der kan stå alene, og som kan mixes med andre favorit produkter/mærker efter ønske.


Nøje gennemtænkte recepter og bæredygtighed


Hver eneste recept på hvert eneste produkt er nøje gennemtænkt og sammensat, og netop derfor er der ikke én gennemgående ingrediens i samtlige produkter. De store spørgsmål: hvad virker? Og hvad skal der til? guider også her produktionen. Ecooking udvikler til stadighed nye produkter ud fra disse to principper, og altid med omsorg for slutbrugeren -testet på hele Tinas familie og vennekreds.


Recepterne er udviklet til en serie til hele familien, som er så mild og ren, at nogle af produkterne kan spises, og samtidig har den ønskede virkning på dit ansigt, dit hår og din krop. Huden er kroppens største organ. En sund hud er vigtig for dit helbred og velbefindende. Din hud beskytter dig mod kulde, varme og sygdomme


Ecooking har valgt at erstatte noget af vandet i produkterne med økologisk blomstervand (agurke-ekstrakt) for at give en endnu højere grad af økologi, og hele tiden monitoreres udviklingen indenfor de ingredienser, som Ecooking er baseret på.


Det er et bevidst valg ikke at komme yderemballage på produkterne for at skåne miljøet.


Emballagerne købes ind i DK for også at tænke Co2 ind i konceptet, og etiketterne er trykt på et materiale, der ikke belaster naturen.


  • Privat & professionelt brand

Ecookings produkter udmærker sig blandt andet ved at have så høje koncentrationer af effektive og virksomme komponenter, at produkterne kan bruges både i saloner og derhjemme.


  • Design

Ecooking bestræber sig på et tidsløst design. Et simpelt design, der ikke lader produkternes indpakning overskygge hverken den brede målgruppe, eller produkternes indhold.
Tina Søgaard er ophavskvinde til Ecooking. Et skønhedsbrand, der består af enkle salver, olier, serummer og cremer, der kan afhjælpe alt fra fine linjer, tør hud, sår og akne til at give huden nyt liv. Kvalitetsserien er skabt ud fra hendes eget ideal om ikke at gå på kompromis. Og det er årsagen til, at de er så effektive.

Mere
Viser 1 - 14 af 14
Viser 1 - 14 af 14

Nyhedsbrev

Din informationskilde til naturens mirakler