Kosttilskud

Nu kan du købe kosttilskud online hos Natur Poteket. Se et stort udvalg af kosttilskud fra blandt andet Solaray, Din Sundhed, Mezina og mange andre. Se udvalget herunder.

Kosttilskud 517 varer

Underkategorier

 • Urtemidler

  Nu kan du købe urtemidler online hos NaturPoteket. Vælg blandt urtemidler fra mærker som Biosym, Mezina, Pukka, New Nordic Healthcare m.fl. Hvis der er særlige urtemidler, du søger, men du ikke kan finde det her på siden, så kontakt os gerne på tlf eller i butikken på Christianshavn, så vil vi gøre vores bedste for at bestille dine urtemidler hjem til dig.

 • Kvindeurter

  Nu kan du købe kvindeurter online hos NaturPoteket. Med kvindeurter menes der urter, der er særligt gavnlige for kvinders velbefindende. Vælg blandt andet mellem mærker fra Solaray, Mezina og Pukka, vores eget mærke samt Natur Drogeriet. Er der særlige kvindeurter du er på kig efter, som ikke fremgår her på siden, så kontakt os gerne på tlf eller i butikken på Christianshavn, så vil vi gøre vores bedste for at finde dem til dig.

 • Detox

  Nu kan du købe detox produkter online hos NaturPoteket. Detox produkterne varrierer i effekt og kan spænde mellem vanddrivende midler og produkter, der renser på de dybere lag. Vælg blandt detox produkter blandt mærker som NDS og New Nordic Healthcare m.fl. Er der et særligt detox produkt, du søger, men ikke har fundet så giv os gerne et ring eller besøg os i butikken på Christianshavn, så vil vi gøre vores bedste for at finde det frem til dig.

 • Energi / adaptogener

  Nu kan du købe engergigivende produkter og adaptogener online hos NaturPoteket. Begrebet adaptogener betyder, at det er et virkemiddel, der hjælper kroppen og sindet til at håndtere stressede situationer. Vælg blandt adaptogener fra mærker som Solaray, Biosym og Pukka.

 • Candida midler

  Det er nu muligt at købe naturlige midler mod Candida svamp og andre svampearter online hos NaturPoteket. Candida Albicans er ansvarlig for 70% for alle interne svampeinfektioner i kroppen og lever af at nedbryde sukker. Vælg blandt candida midler fra mærker som New Nordic Healthcare og Natur Drogeriet. Er der et særligt candida middel du er på udkig efter, men ikke har fundet her på siden, så kontakt os gerne på tlf eller kig ind i butikken på Christianshavn. Så vil vi gøre vores bedste for at finde det og bestille det hjem til dig.

 • immunforsvaret

  Her på siden kan du løbe kosttilskud og urter, der menes at have en særlig effekt på immunforsvaret. Alt efter om du ønsker at forebygge sygdom eller ønsker at bygge immunforsvaret op efter sygdom vil virkemidlerne komplimentere og styrke hinandens effekt. Er der et særligt virkemiddel til immunforsvaret som du søger, men ikke har fundet her på siden, så giv os gerne et ring eller besøg os i butikken, så vil vi gøre vores bedste for at finde det frem eller bestille det hjem til dig.

Viser 501 - 517 af 517
Viser 501 - 517 af 517

Nyhedsbrev

Din informationskilde til naturens mirakler