Sødemidler Naturlige

129,00 kr.
Varebetegnelse: Økologisk yacon sirup. Varebeskrivelse: Produceret af 100% økologisk yacon rod i Peru.God i juice, salater, til fremstilling af desserter eller brug den direkte. Opbevaring: Efter åbning opbevares køligt.
Urter- Te og Krydderier

Lakridspulv. engelsk 80g Øko - Natur Drogeriet

25855
59,95 kr.
Mad & Drikke. Mængde: 80 g. Engelsk Lakrids pulver kaldes den fordi i stedet for bare at bruge lakridsrodspulver laves først et udtræk som derefter tørres til det mørkebrune pulver, kraftigere og uden fibre. Lakridsrødders pulver kan bruges til urtete og kan indgå i madlavningen, hvor den skønne lakridssmag giver maden et ekstra pift. 
Sødestof (xylitol) Mængde: 200 g. BirkeSød består af sødestoffet xylitol, som smager som sukker og ligner hvidt sukker. Xylitol har dog 40% færre kalorier end sukker og er en sukkeralkohol, der findes naturligt i fiberrigt frugt og grønt.
Sødestof (xylitol) Mængde: 800 g. BirkeSød består af sødestoffet xylitol, som smager som sukker og ligner hvidt sukker. Xylitol har dog 40% færre kalorier end sukker og er en sukkeralkohol, der findes naturligt i fiberrigt frugt og grønt.
Viser 1-5 af 5 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.