Bagning og Kornprodukter

Mad & Drikke

Loppefrøskaller 200 g

12751
49,00 kr.
Økologiske Loppefrøskaller (husk) 200 g Kan anvendes til bagværk eller smoothies
99,00 kr.
Loppefrøskaller 450 g Brugsanvisning og forholdsregler: Loppefrøskaller omrøres i et glas vand eller anden væske - indtages med 1-2 glas vand.
17,95 kr.
Hvedeklid er skaldele fra hvedekerner. Hvedeklid er en god kilde til kostfibre. Hvedeklid har ingen bageevne og anvendes derfor mere som supplement i brød/boller, hvor man ønsker at øge indholdet af kostfibre og give brødet smag og saftighed. Mængde: 250 gram
Sødestof (xylitol) Mængde: 200 g. BirkeSød består af sødestoffet xylitol, som smager som sukker og ligner hvidt sukker. Xylitol har dog 40% færre kalorier end sukker og er en sukkeralkohol, der findes naturligt i fiberrigt frugt og grønt.
Sødestof (xylitol) Mængde: 800 g. BirkeSød består af sødestoffet xylitol, som smager som sukker og ligner hvidt sukker. Xylitol har dog 40% færre kalorier end sukker og er en sukkeralkohol, der findes naturligt i fiberrigt frugt og grønt.
Viser 1-5 af 5 element(er)
Product added to wishlist
Product added to compare.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.